Denné chody (recepty podľa klikanosti)

prazdny

Kapustová haruľa

Kuracie mäso

Jednoduché a fajnové jedlo... opäť som mala príležitosť použiť zbytky z nedelného obedu, tentoraz mi zostali...

prazdny

Battenberg po slovensky

Koláče

Battenberg je pôvodne britská špecialita. Jeho pôvod sa traduje na rok 1884, keď si pravnučka...

prazdny

Tagliatelle so špenátovo-bazalkovým pestom

Cestoviny

Stačí rozmixovať suroviny na pesto, uvariť cestoviny a môžete večerať.

prazdny

Plnená sekaná po česky

Bravčové mäso

Mleté mäso zmiešame s vajcom, soľou, korením a žemľou namočenou v mlieku a rozložíme ho...

prazdny

Kvet z fašírky

Hovädzie mäso

Dlho som mala tento nápad, len som nemala predstavu, ako to mám presne urobiť...

prazdny

Plnené rožky

Bezmäsité jedlá

Najprv si pripravíme kvasok-všetko zmiešame, prikryjeme a nechame pri izbovej teplote asi 3-4 hodiny, alebo cez noc...

prazdny

Farfalle s brokolicou a sardelami

Cestoviny

Ide o jednoduché cestovinové jedlo, ktoré máte pripravené v priebehu 20 min. od čistenia brokolice...

prazdny

Hríbová praženica

Bezmäsité jedlá

Ak si nazbierate v lese jedlé huby, skúste si urobiť takéto jedlo. Neobanujete.

prazdny

Knedličky hop do vody

Cestoviny

Je to starý slovenský recept. Najčastejšie si človek spomenie na takéto staré recepty v tedy, keď má...

prazdny

Jablková plnka v sliepke

Kuracie mäso

Chcem vás vopred upozorniť , že základnou myšlienkou tejto „práce“ bolo : humorne spracovať zadanie na...

prazdny

Horúca čokoláda

Nápoje

Po zimnej guľovačke dobre padne niečo horúce

prazdny

Mrkvové koláčky

Koláče

Chtěl jsem takhle jednou ochutnat chuť něčeho z mrkvového těsta. No co, receptů je na...

prazdny

Mini domáce tortilly s guacamole

Bezmäsité jedlá

Recept od Ivana Rusinu (www. ivanoveminutky. com)

prazdny

Pečená zelenina s cícerom a so špenátom

Bezmäsité jedlá

Cícer deň vopred namočíme a potom uvaríme podľa návodu.

prazdny

Špaldové bochníčky

Chlieb

chutné raňajkové pečivko-:)

prazdny

Zemiakové krokety

Bezmäsité jedlá

Muž mi pred pár dňami povedal, že veľmi ľúbi zemiakové krokety. Tak som ich vyskúšala spraviť....

prazdny

Dvojfarebný ríbezľový koláč

Koláče

V jednej miske pripravíme tmavé, v druhej svetlé cesto dôkladným premiešaním všetkých surovín.

prazdny

Slivkovo-škoricové osie hniezda

Koláče

Tento recept som dostala meilom, tak som ho vyskúšala, ale iba z polovičnej dávky....

prazdny

Kukuricová polievka

Bezmäsité jedlá

Skúšali ste už kukuricovú polievku? Ja som ju robila prvýkrát, keďže rada skúšam ešte nevyskúšané....

prazdny

Chrumkavé kura zo zeleninou

Kuracie mäso

často robievam takto kura , niekedy dám čerstvú zeleninu a mrazenú obmieňam ...

prazdny

Ryba s pórom a zemiakmi v jednom hrnci - Peix amb porros i patates a la caçola

Hlavné jedlá

Jednoduché jedlo katalánskych babičiek. Môže sa použiť akákoľvek biela ryba, ja som v tomto recepte...

prazdny

Šalát z tuniaka v rajčinovej omáčke

Cestoviny

recept vznikol z toho čo som kedysi našla v chladničke :) a robievam ho doteraz a všetkým...

prazdny

Pangas twister

Hlavné jedlá

Někdy musím experimentovat, aby trochu lehčí jídlo nějak vypadalo a chutnalo mi. tenhle experiment...

prazdny

Bravčové kolienko s mrkvou a hráškom

Bravčové mäso

Tento recept som si vymyslela . V našej kuchyni sa veľa varí so zeleninou . Vydaril ...

prazdny

Žltý šalát ku grilovanému mäsu či rybe

Šaláty

Tento šalát sa dá robiť na dva spôsoby. Buď sa ako jedna z prísad použijú jablká,...

prazdny

Zeleninové mini sendviče s hlivou kotúčovou

Bezmäsité jedlá

Nie nadarmo je hliva kotúčová nazývaná aj kráľovskou hlivou, je naozaj výnimočne chutná a mäsitá, ...

prazdny

Kávove rezy bezlepkové

Dezerty

Výborný koláčik k nedeľnej kávičke. Dá sa tento zákusok pripraviť aj ako torta.

prazdny

Penne, ako robím ja

Cestoviny

fajné fajné a ešte raz fajné :)

prazdny

Špagety s paradajkovou omáčkou, mäsovými guľkami a syrom

Cestoviny

K tomuto jedlu ma inšpiroval film Krstný otec :-D. Niečo podobné varili na mafiánskej "porade" v...

prazdny

Medovníčky

Dezerty

Tento recept na Medovníčky mám rada, pretože sú hneď po upečení mäkučké.