Málokedy robím hovädzie mäso, ale tento recept je celkom jednoduchý a chutný...
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
70 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
-
1
Roštenky zľahka naklepeme,/ja klepem rezne cez mikroten. vrecko, mäso nefŕka okolo a ostáva čistý klepáč/, po okrajoch narežeme, osolíme, okoreníme a opečieme na panvici na rozohriatom oleji. Mäso preložíme na zapekaciu misu /pekáč/ a navrch dáme pokrájané hríby /aké máme/ a nakrájanú cibuľu. Zalejeme pripravenou šťavou a posypeme strúhaným syrom a v rozohriatej rúre zapečieme.
- 2
Šťava: zmiešame biele víno, pretlačený cesnak a kečup. Podávame s ryžou alebo aj zemiakmi a rôznou zeleninovou oblohou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu