Chlieb z pekárničky

samanka - fotkasamanka, 6. decembra 2011
Chlieb z pekárničky
Foto: samanka

Pre varecháčov a varecháčky, ktoré sa tak ako ja "vyhýbajú" zásadne zdravým potravinám vrátane chleba a nechce sa im piecť chlieb v rúre. Pôvodne Zobraziť celý popisPre varecháčov a varecháčky, ktoré sa tak ako ja "vyhýbajú" zásadne zdravým potravinám vrátane chleba a nechce sa im piecť chlieb v rúre. Pôvodne som chcela upiecť taliansky biely, ten máme najradšej, ale minula sa mi pšeničná krupica. Tak som skombinovala to, čo som mala v špajzi.

10 minút
príprava
185 minút
tepelná úprava

Suroviny

360 ml vlažná
1 KL
1 KL
2 PL
1 PL (najlepšie olivový)
1 KL
100 g
150 g
325 g
7 g




Postup

  1. 1

    Všetky suroviny postupne dáme do pekárničky, zapneme program "sendvič". Tento chlebík je pečený s odloženým štartom a preto je taký do oranžova, lebo sušené paradajky sa takmer rozpustili. Sem - tam je kúsoček. Nabudúce nedám sušené cherry paradajky, ale tie väčšie.

Diskusia k receptu

dorisa
Takéto chleby mám rada, aj ja dám do pekárničky, čo nájdem v špajzy.
abend
A výsledok Tvojej kombinácie vyzerá super, recept už je v mojej KK, určite vyskúšam.
samanka
@marienka44 po prvýkrát som vlani paradajky sušila v rúre. Vydarili sa, mám 3-250 ml poháre a ak bude dobrá úroda, tak určite budem sušiť aj tento rok.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia