Foto: samanka
Pre varecháčov a varecháčky, ktoré sa tak ako ja "vyhýbajú" zásadne zdravým potravinám vrátane chleba a nechce sa im piecť chlieb v rúre. Pôvodne Zobraziť celý popisPre varecháčov a varecháčky, ktoré sa tak ako ja "vyhýbajú" zásadne zdravým potravinám vrátane chleba a nechce sa im piecť chlieb v rúre. Pôvodne som chcela upiecť taliansky biely, ten máme najradšej, ale minula sa mi pšeničná krupica. Tak som skombinovala to, čo som mala v špajzi.
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Všetky suroviny postupne dáme do pekárničky, zapneme program "sendvič". Tento chlebík je pečený s odloženým štartom a preto je taký do oranžova, lebo sušené paradajky sa takmer rozpustili. Sem - tam je kúsoček. Nabudúce nedám sušené cherry paradajky, ale tie väčšie.
Diskusia k receptu