Komentáre najnovšie
Pridaj diskusiuDiskusie
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, na čem si pochutnáváte? Máj 2025 2 najnovší komentár dnes 09:43
- Lidka1: Rastlinná šľahačka 0 zatiaľ bez komentárov
- Kjuraj: Kypriaci prášok 1 najnovší komentár 14. apríla 2025
- Lukash: Ako na dobrý šošovicový prívarok? 1 najnovší komentár 11. apríla 2025
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Apríl 2025 354 najnovší komentár dnes 09:54
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Apríl 2025 354 najnovší komentár dnes 09:54
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, na čem si pochutnáváte? Máj 2025 2 najnovší komentár dnes 09:43
- Valeri: Ako na zvýšený cholesterol ? 42 najnovší komentár 29. apríla 2025
- Yanco: Ako upiecť jaternicu 7 najnovší komentár 16. apríla 2025
- Kjuraj: Kypriaci prášok 1 najnovší komentár 14. apríla 2025
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Apríl 2025 186 najnovší komentár dnes 09:54
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, na čem si pochutnáváte? Máj 2025 2 najnovší komentár dnes 09:43
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Zapekaná bravčová panenka v slaninke VIDEO
-
Zábavný spôsob, ako farbiť vajíčka. Skúste túto metódu s kypriacim práškom a octom VIDEO
-
Nepečený cheesecake à la dubajská čokoláda VIDEO
-
Pudingovo-šľahačkové poháre s likérom a čokoládou VIDEO
-
Tvarohová vianočka bez kysnutia VIDEO
-
Vafle z varených zemiakov, jednoduchý nápad na chutnú chrumkavú chuťovku VIDEO
-
Vajíčkové kvetinky VIDEO
-
Veľkonočná plnka: Zistite, čo všetko do nej môžete dať, aj ako ju upiecť pekne nadýchanú a šťavnatú
-
Víkendové pečenie: 11 receptov na vynikajúce koláče s kyslou smotanou
-
Jednoduché a predsa výborné: 10x lekvárové taštičky. Pečie ich aj herečka Eva Pavlíková, vyskúšajte aj jej recept
-
Sýty prívarok: 9x zemiaky nakyslo. Perfektne ladia so špekáčikom, s fašírkou ale aj pečenou krkovičkou
-
11 receptov na veľkonočné rolády: Krásne na pohľad, lahodné na jazyku. A prezliecť do nich môžete aj známe zákusky!
-
Od pondelka do nedele: Chutné polievky, cestoviny, sviatočné mäsko aj večerné rýchlovky. 14 tipov, čo variť tento týždeň
-
Najobľúbenejšia sviatočná príloha: Ako predĺžiť trvanlivosť zemiakového šalátu? Tieto rady sa vám zídu, ak ste ho spravili priveľa
A kapusta akákolvek, Surová,varená, pečená, kvasená,sterilovaná,marinovaná, Kde je kapusta tam som rada.
Najradšej mám fenikel surový, v šalátoch. Tam je jeho chuť nezameniteľná a skoro ničím neovplyvnená. Ale rada ho mám aj tepelne upravený. :)
Vďaka za tento koment. Povzbudil ma, aby som koláčik tiež vyskúšala.
Ja ho mám však najradšej len rozrezaný na hrubšie plátky a potretý olivovým olejom ugrilovaný na grilovacej panvici. Potom už len štipka soli a čerstvo mletého korenia - tak najlepšie vynikne jeho nezameniteľná chuť.
Podaril sa.
Čas pečenia korpusu @mamec je cca 20 minút. Chutnejší bude navlhčený korpus. Nech sa podarí.
Ale prečo hneď taká reakcia z tvojej strany? Väčšie sprostosti som tu už čítala. Toto náhodou je dobré upozornenie, nie každý si to môže uvedomovať. Ja si pri manipulácii so surovým mäsom dávam pozor aby som nepochytala nič iné. Napríklad keď ho natieram soľou, tak keď mám niekoho "po ruke", tak ho požiadam aby mi nasýpal soľ na ruku.
Keď som na to sama, tak si soľ dopredu odoberiem z nádoby.
Ak vieš, mohla by si, prosím ťa uviesť čas pečenia? Ja viem, každý podľa svojej rúry, ale aspoň orientačne.