Komentáre najnovšie

Pridaj diskusiu
pivonka
„Tvarohový koláč Prešívaná deka”
Naozaj tam treba celý hrnček vody? To cesto bolo veľmi riedke. Nachystala som si plnku so vrecka s ozdobným zakončením, nech to aj vyzerá! Striekala som ju do diagonály, lenže plnka sa mi hneď prepadávala do cesta. Snažila som sa veľmi, aj do štvorčekov som zo zbytkov plnky dávala na ozdobu hviezdičky, ale snaha sa cení len do 5 rokov, potom už len výsledky.
evanaaa
„Falošný krémeš”
Krémeš sa mi páči, ale načo popichať cesto pred pečením? Práve preto sa to robí, aby nenapuchlo, lenže v tomto prípade (recepte) to napuchnutie treba, aby sa lepšie dalo rozrezať na dve časti......?
farbuska
„Cestoviny s kuracím mäsom a feniklom (fotorecept)”
Fenikel je naozaj výborná zelenina a v našej kuchyni neprávom opomínaná. Aj keď ani v bežných obchodoch nie je čerstvý fenikel úplne každodenným tovarom, takže niet divu.
Ja ho mám však najradšej len rozrezaný na hrubšie plátky a potretý olivovým olejom ugrilovaný na grilovacej panvici. Potom už len štipka soli a čerstvo mletého korenia - tak najlepšie vynikne jeho nezameniteľná chuť.
mamec
„Vedci zistili, že: Solíte jedlo pri varení prstami?...”
@kuko95 (10.2.2024 08:27)
Ale prečo hneď taká reakcia z tvojej strany? Väčšie sprostosti som tu už čítala. Toto náhodou je dobré upozornenie, nie každý si to môže uvedomovať. Ja si pri manipulácii so surovým mäsom dávam pozor aby som nepochytala nič iné. Napríklad keď ho natieram soľou, tak keď mám niekoho "po ruke", tak ho požiadam aby mi nasýpal soľ na ruku.
Keď som na to sama, tak si soľ dopredu odoberiem z nádoby.