Komentáre najnovšie
Pridaj diskusiuDiskusie
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, na čem si pochutnáváte? Máj 2025 6 najnovší komentár dnes 15:29
- Lidka1: Rastlinná šľahačka 0 zatiaľ bez komentárov
- Kjuraj: Kypriaci prášok 1 najnovší komentár 14. apríla 2025
- Lukash: Ako na dobrý šošovicový prívarok? 1 najnovší komentár 11. apríla 2025
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Apríl 2025 354 najnovší komentár dnes 09:54
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, na čem si pochutnáváte? Máj 2025 6 najnovší komentár dnes 15:29
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Apríl 2025 354 najnovší komentár dnes 09:54
- Valeri: Ako na zvýšený cholesterol ? 42 najnovší komentár 29. apríla 2025
- Yanco: Ako upiecť jaternicu 7 najnovší komentár 16. apríla 2025
- Kjuraj: Kypriaci prášok 1 najnovší komentár 14. apríla 2025
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Apríl 2025 180 najnovší komentár dnes 09:54
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, na čem si pochutnáváte? Máj 2025 6 najnovší komentár dnes 15:29
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Zapekaná bravčová panenka v slaninke VIDEO
-
Zábavný spôsob, ako farbiť vajíčka. Skúste túto metódu s kypriacim práškom a octom VIDEO
-
Nepečený cheesecake à la dubajská čokoláda VIDEO
-
Pudingovo-šľahačkové poháre s likérom a čokoládou VIDEO
-
Tvarohová vianočka bez kysnutia VIDEO
-
Vafle z varených zemiakov, jednoduchý nápad na chutnú chrumkavú chuťovku VIDEO
-
Vajíčkové kvetinky VIDEO
-
Veľkonočná plnka: Zistite, čo všetko do nej môžete dať, aj ako ju upiecť pekne nadýchanú a šťavnatú
-
Víkendové pečenie: 11 receptov na vynikajúce koláče s kyslou smotanou
-
Jednoduché a predsa výborné: 10x lekvárové taštičky. Pečie ich aj herečka Eva Pavlíková, vyskúšajte aj jej recept
-
Sýty prívarok: 9x zemiaky nakyslo. Perfektne ladia so špekáčikom, s fašírkou ale aj pečenou krkovičkou
-
11 receptov na veľkonočné rolády: Krásne na pohľad, lahodné na jazyku. A prezliecť do nich môžete aj známe zákusky!
-
Od pondelka do nedele: Chutné polievky, cestoviny, sviatočné mäsko aj večerné rýchlovky. 14 tipov, čo variť tento týždeň
-
Najobľúbenejšia sviatočná príloha: Ako predĺžiť trvanlivosť zemiakového šalátu? Tieto rady sa vám zídu, ak ste ho spravili priveľa
Ocot v Čine je 15%-ny...pri prvom pouziti som sa dobre " popalila", ale poucila som sa...aj tak sa mi s nim horsie pracovalo, ale nemala som na vyber...dovolila som si poslat komentar, kedze som tam par rokov zila...
Kapustnica, guláš, Horalky, korbáčiky, lekvárové perky a pod., to všetko sa dá prispôsobiť.
Dokonca aj halušky : upozornenie pre haluškových fanatikov : nečítať! .-)
Feta, lyžica jogurtu alebo kefíru - mix, ňoky a slanina, a smútok za domovom a haluškami je aspom na pár mesiacov nahnaný….
Vyzerá dobre, skoro ako pravý :-))
Ešte šťastie, že to bolo počas Covidu, boli sme doma a mali čas! Sódu som utierala hodiny a hodiny, dostala sa všade, nešlo to von. Keď to bolo mokré vyzeralo to čisté ale keď sa to vždy usušilo, bolo to biele a šmuhové… vyzeralo to ako z krátkeho filmu "A je to!"
🤣