Foto: ancicka
Vyskúšajte, je ozaj výborná.
Suroviny
1 ks |
|
1 kg |
|
1/4 kg |
|
5 ks |
|
250 g |
|
100 g |
|
podľa chuti |
|
1 ks |
|
3 - 4 ks |
|
3/4 l |
|
4 PL |
|
podľa chuti |
|
podľa chuti |
|
Postup
-
1
Umyjeme koleno,bôčik a kožky, a dáme variť do hrnca asi 1,1/2 hodiny.
-
2
Po uvarení z kolena kožku stiahneme a ostatok pomelieme na mäsovom mlynku.Kožka s kolena sa nemelie ,lebo je tvrdá.Pridáme vajcia.
-
3
Medzi tým kým zomelieme mäsko,tak si necháme cibuľu spražiť do červená,ale dáme pozor,aby nezhnedla,lebo by zhorkla a masť by sa prepálila.
-
4
Pridáme horčicu,pretlak,soľ,peper a asi 1 pl vegety.Premiešame.
-
5
precedíme vývar s mäsa a postrúhame muškatový orech.
-
6
a taktiež precedíme opraženú cibuľu.Cibuľu vytlačíme od mastí a zahodíme.Premiešame.
-
7
Potom to ponorným mixérom rozmixujeme a plníme do malých fľaštičiek,uzatvoríme a asi 3/4 hodiny sterilizujeme.
určite vyskúšam aj tvoju.
Pozri odpoved z 12 oktobra.
Vajíčka nám jedlo stužuju , teda aj paštétu ..... keď chceme aby sa paštéta dobre rozotierala vajíčka do paštéty určite nedávame ....
iné je to s lunchmeatom ....
Ešte že si zverejnil foto. Tento recept vidím prvý krát a už teraz viem, že to bude môj obľúbený. Takýchto receptov nikdy nie je dosť. Vďaka @ancicka za recept.
Vyskúšaj priateľu, určite si ju obľúbiš ako ja.