Komentáre najnovšie
Pridaj diskusiuDiskusie
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Jún 2025 25 najnovší komentár včera 23:16
- Mdlenka: Bezodpadové varenie 3 najnovší komentár 23. mája 2025
- Martamm: Papierové košíčky na muffiny 6 najnovší komentár 14. mája 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, na čem si pochutnáváte? Máj 2025 730 najnovší komentár včera 23:05
- Lidka1: Rastlinná šľahačka 1 najnovší komentár 17. mája 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Jún 2025 25 najnovší komentár včera 23:16
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, na čem si pochutnáváte? Máj 2025 730 najnovší komentár včera 23:05
- Ancicka: Zelená káva. 26 najnovší komentár 29. mája 2025
- Ivanluky: Zrazená kyslá polievka 22 najnovší komentár 27. mája 2025
- Mdlenka: Bezodpadové varenie 3 najnovší komentár 23. mája 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, na čem si pochutnáváte? Máj 2025 384 najnovší komentár včera 23:05
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Jún 2025 25 najnovší komentár včera 23:16
- Mdlenka: Bezodpadové varenie 1 najnovší komentár 23. mája 2025
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Bublanina s čerstvými jahodami
-
Ovocná torta s čokoládovou a mascarpone plnkou +fotopostup
-
Moravský vrabec s dusenou novou hlávkovou kapustou +fotopostup
-
Vláčny žihľavovo-orechový koláčik s citrónovou polevou +video
-
Jednoduchá brokolicová polievka so syrovými haluškami +fotopostup
-
Minislimáčiky s olivami
-
Balkánsky plameň +fotopostup
-
Viete, na čo ešte slúži háčik na konzerve? Tento trik oceníte, keď ste neminuli celý jej obsah VIDEO
-
Že vaše domáce hranolky pečené v rúre nikdy nie sú chrumkavé? Tento malý trik všetko zmení! VIDEO
-
Vafle z varených zemiakov, jednoduchý nápad na chutnú chrumkavú chuťovku VIDEO
-
Avokádové krekry VIDEO
-
Nepečená jahodová stracciatella torta VIDEO
-
Orechovo-lekvárový veniec z cesta na pizzu VIDEO
-
Gnocchi z cottage syra VIDEO
-
Overené recepty: Chutné obedy, jednoduché večere aj niečo sladké. 14 tipov, čo variť tento týždeň
-
Dobré rady: Plné šťavy a takmer bez tuku. Ako pripraviť bravčové karé, aby nebolo tuhé ako podošva
-
Na večeru aj k telke: 12 tipov, čo si urobiť, keď máte chuť na niečo malé, ale výdatné
-
Nebude to nuda: 12 receptov na mäsové závitky. A nechýbajú ani obľúbené španielske vtáčiky
-
Sladký poklad: 9 receptov na výborné zákusky s kondenzovaným mliekom
-
Koláč, torta aj ovocné knedličky: Má vaše pečivo to najlepšie za sebou? 12 receptov na sladké dobroty, v ktorých ho môžete zužitkovať
-
Sobotný obed: Dnes budú kolienka. A s čím? Mäsové guľky, perkelty, omáčky, ktoré k nim dokonale pasujú
Ďakujem za milý komentár.
Rozumiem...mne vajcia tiež nevydržia dlho v nijakej podobe, mám ich veľmi rada. Mám tú výhodu, že mám od dcéry domáce.
Pekný deň:)
Keď som robila tieto vajcia prvý raz pred rokmi, tiež sa mi zdalo veľa octu, ale nové jedlo robím vždy podľa receptu, až potom si ho uporavujem podľa seba. Tak to bolo aj s tým octom, ale nie je to kupodivu veľa. Má to asi takú kyslosť ako nakladané uhorky. Zázvor a feferónka zmenia tú kyslosť. Chcelo by to, aby ste si odskúšali a potom upravili množstvo octu, ak vám to príde veľa.
Díky za pripomenutie utopencov, tie som nerobila už fakt veľmi dávno :)))
Dakujeme za recept.
Ten Gasthaus mal svoj Esprit/svoje čaro, len žiaľ po skone starej pani bolo veľmi veľa dedičov. A každý chcel mať svoj podiel (a to hneď ). Nedalo sa to udržať, a ani dohodnúť/vyplatiť. Dnes sú na tom mieste luxusné apartmány.
Alebo tzv ocelova vlna.
No to ma teší. Ten Wiener Gasthaus musel byť úžasný, tam musela byť atmosféra.
Děkuji za komenty a fotečky. Velké díky za foto salátu - vypadá prudce jedle - ten musím vyzkoušet hned jak to půjde, jsem zvědavá na tu chuť s mákem hmmm Díky za link na bůček, vypadá skvěle. Také jsem po dlouhé době pekla bůček a dávám si ho hlavně s chlebíkem. Už frčím do kuchyně napsat si, že si musím koupit Krenex. Pravda, není to čerstvý křen, ale to mi nevadí.
Fajn úterý přeji a ještě jednou děkuji za všechny komenty aj pod tvými recepty. Jedeš jako pila a jsi velmi pozorná, milá a vstřícná. Prostě šikulka!!
Mažu do peří, zítra mám den D. Dobrou!
Babička môjho bývalého manžela vlastnila krčmu v starej Viedni, taký typický Wiener Gasthaus. A tam som sa pri nej naučila veľa, veľa. Tvoj guláš z daniela by sa jej určite veľmi páčil.
Všetky sú super.
varecha.pravda.sk/recepty/vareny-paprikovy-bocik-fotorece...
Odporučujem!
Ďakujem za recept.
Tyjo, že pim pam haha Nejspíš mám jen pim a chybí mi pam!! hahaha Možná to jen vypadá složitě. Chce to vyzkoušet. To víš, konzerva, ještě rezavá jsem.
Ďakujem. Zdá sa ti, že je s tým veľa roboty? Sranda, ja to mám práve na zozname rýchloviek, keď nieje veľa času. :-)
Dá sa pripraviť aj deň vopred. Je to hotové "pim pam" - ako hovoria Španieli. :-)
Tak to som rada, ďakujem. Ak skúsiš, daj vedieť, či chutilo.
Ďakujem za komentár.
Veď ja viem, že to nieje Pad Kra Pao. Nikde som to ani nespomenula.
Je to jednoduchý stir fry, ktorý robila thajská pomocníčka mojej kamarátky v Bangkoku :-)
Vím já. Když vařím vejce natvrdo, uvařím jich víc - takže pro mě je to zpříjemnění - bude jiná chuť a vydrží... teda, mně asi ne.
Ďakujem, no vidíš, už len skúsiť. Určite si pochutíš.
Ďakujem. Áno, je to rýchlovka na zaneprázdnené dni.