Foto: dusan444
Príloha nielen k divine.
30 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Rožky nakrájame na kocky, pridáme všetky ostatné suroviny, dobre zmiešame a necháme odstáť 30 minút, kým všetky tekutiny vsiaknu do rožkov.
- 2
Zmes naplníme do mikroténových vreciek, vytvarujeme šúľky, zaviažeme tak, aby v nich nebol vzduch.
- 3
Vložíme do vody, varíme pomaly 30 minút. Odstránime vrecko a nakrájame na plátky. Ja som robil len polovičnú dávku.
Tiež knedle:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
S tým snehom máš pravdu.
Babička môjho bývalého manžela vlastnila krčmu v starej Viedni, taký typický Wiener Gasthaus. A tam som sa pri nej naučila veľa, veľa. Tvoj guláš z daniela by sa jej určite veľmi páčil.
No to ma teší. Ten Wiener Gasthaus musel byť úžasný, tam musela byť atmosféra.
Ten Gasthaus mal svoj Esprit/svoje čaro, len žiaľ po skone starej pani bolo veľmi veľa dedičov. A každý chcel mať svoj podiel (a to hneď ). Nedalo sa to udržať, a ani dohodnúť/vyplatiť. Dnes sú na tom mieste luxusné apartmány.