Srnčie mäso

Srnčie mäso ako ingrediencia v receptoch:

  • Srnčí tataráčik s prepeličím okom

    Srnčí tataráčik s prepeličím okom

    Srnčí chrbát očistíme a najemno rozsekáme nožom. Pridáme najemno rozsekanú šalotku, mätu, horčicu, 50 ml olivového oleja, červené víno, brusnice, žĺtok a koreniny a všetko dobre premiešame.

  • Poľovnícky guláš s čučoriedkami

    Poľovnícky guláš s čučoriedkami

    Srnčie mäso umyjeme a pokrájame na kúsky. V miske k mäsu pridáme paradajkový pretlak, soľ, mleté čierne korenie a dobre premiešame.

  • Srnčí tataráčik s prepeličími očami

    Srnčí tataráčik s prepeličími očami

    Srnčí chrbát očistíme a najemno rozsekáme nožom. Pridáme najemno rozsekanú šalotku, mätu, horčicu, 50 ml olivového oleja, červené víno a brusnice, žĺtok, koreniny a všetko dobre premiešame.

  • Recept bez obrázku

    Kotlikový srnčí guláš

    Pridám zopár receptov z diviny tento recept mám od kamaráta poľovníka.

  • Srnčí perkelt na spôsob sviečkovej

    Srnčí perkelt na spôsob sviečkovej

    Kde sa vzal, tu sa vzal zrazu kus srnčieho mäska v kuchyni :-) Nie, nebol od pytliaka, ale od dobrého poľovníckeho kamaráta Števka a tak som si niečo od mladosti vylovila v pamäti i uvarila...

  • Srnčí guláš s tirolskými knedľami
  • Srnčie mäso po americky

    Srnčie mäso po americky

    K tomuto nie je čo dodať, vynikajúce!!

  • Divinový guláš na červenom víne s lesnými plodmi

    Divinový guláš na červenom víne s lesnými plodmi

    Do rozpáleného oleje dáme nadrobno pokrájanú cibuľku, na malé kocky nakrájanú mrkvu, petržlen, zeler a spolu orestujeme. Pridáme na kúsky nakrájané srnčie mäso, rajčinový pretlak, borievky, soľ, korenie, podlejeme červeným...

  • Recept bez obrázku

    Srnčie mäso na zelenine

    Toto jedlo pripravujem veľmi rada pretože nie je náročné na prípravu a má ho rada celá rodina. Pripravujem ho z diviny. Najčastejšie ho podávam s tarhoňou.

  • Recept bez obrázku

    Srnčí guláš

    Mäso umyjeme, odblaníme, pokrájame na kocky. Na oleji speníme pokrájanú cibuľu.

  • Recept bez obrázku

    Srnčie mäso na mandliach a tymiane

    Srnčie mäso nakrájame na rezance, osolíme, okoreníme a posypeme tymianom. Pokvapkáme olejom a necháme cez noc odležať.

  • Recept bez obrázku

    Srnčia polievka

    Mäso a kosti uvaríme v osolenej vode spolu so zelerom a mrkvou. Vývar precedíme a dochutíme vínom alebo pivom. Mäso zomelieme, pridáme rozotreté maslo, vajcia, cibuľu pokrájanú nadrobno, mleté čierne korenie, posekanú...



Kategórie surovín



Inšpirácie z nových receptov
TOPlist