Toto jedlo pripravujem veľmi rada pretože nie je náročné na prípravu a má ho rada celá rodina. Pripravujem ho z diviny. Najčastejšie ho Zobraziť celý popisToto jedlo pripravujem veľmi rada pretože nie je náročné na prípravu a má ho rada celá rodina. Pripravujem ho z diviny. Najčastejšie ho podávam s tarhoňou.
porcií
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Mäso pokrájame na kocky. Mrkvu, petržlen a zeler očistíme a pokrájame na kocky.
- 2
Slaninu pokrájame na malé kocky a opražíme ju. Pridáme zeleninu a posypeme cukrom a za stáleho miešania ešte chvíľu pražíme. Pridáme mäso, osolíme, okoreníme mletým korením, pridáme bobkový list a podlejeme. Prikryté dusíme do mäkka.
- 3
Nakoniec zahustíme múkou a dochutíme vegetou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu