Panenka

Energia 0 KJ
Kalórie 1,0 kcal0.05%
Cukor 0,00 g0%
* panenka - nutričné hodnoty pre 0g

Recepty, kde je panenka

prazdny

Kráľovské bagety s bravčovou panenkou

Bravčové mäso

Tento recept mám od môjho priateľa, ktorý mi túto skvelú špecialitu pripravil na Valentína. Nechajte...

prazdny

Moravský divoký šíp

Bravčové mäso

Mäso nakrájame na drobné kúsky a mierne naklepeme. Osolíme, okoreníme a na ihlicu striedavo napichujeme s...

prazdny

Pečená bravčová panenka plnená klobásovým mäsom

Bravčové mäso

Do umytej a osušenej bravčovej panenky urobíme kapsu, ktorú naplníme klobásovým mäsom. Plníme tak, ...

prazdny

Mandľové medailóniky s koreninovou omáčkou

Bravčové mäso

Z bravčovej panenky nakrájame medailóniky, osolíme ich, okoreníme podľa chuti a obalíme v múke, ...

prazdny

Bravčová panenka DIA

Bravčové mäso

Umyté mäso nakrájame na plátky a poukladáme do pekáča. Zmiešame jablká nakrájané na jemné plátky, ...

prazdny

Bravčové filety s omáčkou Preš

Bravčové mäso

Panenku si nasolíme aspoň 2 hodiny pred prípravou. Takto pripravené mäso dáme do pekáča s olejom a dáme na 20...

prazdny

Bravčová panenka s bylinkovou omáčkou

Bravčové mäso

Umytú bravčovú panenku osolíme, nakrájame 3 kusy (hrubšie), nožom zľahka naklepeme, vložíme do panvice...

prazdny

Bravčová panenka s jarnou zeleninou

Bravčové mäso

Očistenú mrkvu nakrájame na kolieska a kaleráb na stĺpiky. Mäso umyjeme, osušíme a nakrájame na...

prazdny

Ružová panenka v bylinkovom fáši

Bravčové mäso

Bravčovú panenku odblaníme, očistíme a odkrojíme tak, aby nám zostal pekný valček, ktorý naplníme olivami. Osolíme ho a...

prazdny

Plnená hovädzia sviečkovica

Hovädzie mäso

Umytú bravčovú panenku pozdĺžne narežeme, zľahka naklepeme na plat s hrúbkou 1 cm. Osolíme, okoreníme a posypeme bohatou vrstvou nakrájanou...

prazdny

Mäsové guľky s tagliatelle a paradajkovou omáčkou

Bravčové mäso

Bravčovú panenku opracujeme a nakrájame na malé kúsky. Zomelieme na hrubšom nástavci spolu s cibuľou, ...

prazdny

Bravčová panenka s chrumkavým chlebíkom a parenou zeleninou

Bravčové mäso

Varí: Branislav Križan, šéfkuchár hotela Matyšák v Bratislave

prazdny

Panenka v slaninke s dubákovou omáčkou

Bravčové mäso

Recept pripravil Marián Novák, kuchár hotela Tilia v Pezinku