Pivový wok so shi–take hríbmi

redakcia - fotkaredakcia, 13. augusta 2009 13:03
Ďalšie recepty »
Pivový wok so shi–take hríbmiFoto: Pravda: Ivan Majerský

Varí: Branislav Štálnik

1
porcia
20 min
príprava
25 min
tepelná úprava

Suroviny

Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Bravčovú panenku obalíme v solamyle, nakrájame na rezance, osolíme a okoreníme a polejeme olivovým olejom. Cuketu, baklažán a mrkvu nakrájame na malé slíže.

  2. 2

    Mäso sprudka opečieme, pridáme mrkvu a o 2 minúty neskôr aj baklažán a cuketu. Pridáme čili, shi–take hríby, podusíme, zalejeme sójovou omáčkou a pridáme trocha medu. Necháme prevrieť.

  3. 3

    Nakoniec pridáme pivo na arómu.

Recept je zaradený do tagov:




Inšpirácie z nových receptov
TOPlist