Ružová panenka v bylinkovom fáši

redakcia - fotkaredakcia, 25. augusta 2009
Ružová panenka v bylinkovom fáši

Suroviny

800 g
50 g
100 g
1 ks
1 dl
100 g
400 g
400 g
400 g




Postup

  1. 1

    Bravčovú panenku odblaníme, očistíme a odkrojíme tak, aby nám zostal pekný valček, ktorý naplníme olivami. Osolíme ho a odložíme do chladničky.

  2. 2

    Strúhanku, vajce, mlieko, parmezán a najemno natrhané bylinky zmiešame. Dochutíme soľou, korením a zmesou obalíme pripravenú panenku.

  3. 3

    Dáme piecť do vyhriatej rúry (180°C) na 15 minút.

  4. 4

    Cuketu nakrájame na kolieska, papriku očistíme od jadierok, nakrájame na pásiky. Zeleninu osolíme, jemne okoreníme a pokvapkáme olivovým olejom.

  5. 5

    Opečieme na rozohriatej panvici a podávame s pečenou panenkou, ktorú nakrájame.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia