Postup
-
1
Bravčovú panenku odblaníme, očistíme a odkrojíme tak, aby nám zostal pekný valček, ktorý naplníme olivami. Osolíme ho a odložíme do chladničky.
- 2
Strúhanku, vajce, mlieko, parmezán a najemno natrhané bylinky zmiešame. Dochutíme soľou, korením a zmesou obalíme pripravenú panenku.
- 3
Dáme piecť do vyhriatej rúry (180°C) na 15 minút.
- 4
Cuketu nakrájame na kolieska, papriku očistíme od jadierok, nakrájame na pásiky. Zeleninu osolíme, jemne okoreníme a pokvapkáme olivovým olejom.
- 5
Opečieme na rozohriatej panvici a podávame s pečenou panenkou, ktorú nakrájame.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu