
Postup
- 
                                                    1
                                                    Bravčovú panenku odblaníme, očistíme a odkrojíme tak, aby nám zostal pekný valček, ktorý naplníme olivami. Osolíme ho a odložíme do chladničky. 
- 2
Strúhanku, vajce, mlieko, parmezán a najemno natrhané bylinky zmiešame. Dochutíme soľou, korením a zmesou obalíme pripravenú panenku. 
- 3
Dáme piecť do vyhriatej rúry (180°C) na 15 minút. 
- 4
Cuketu nakrájame na kolieska, papriku očistíme od jadierok, nakrájame na pásiky. Zeleninu osolíme, jemne okoreníme a pokvapkáme olivovým olejom. 
- 5
Opečieme na rozohriatej panvici a podávame s pečenou panenkou, ktorú nakrájame. 
 Tipy na recepty z VarechyTipy na články z Varechy
 
- 2






 
                                                        
                                                     
 


Diskusia k receptu