Mäsové guľky s tagliatelle a paradajkovou omáčkou
Foto: Pravda: Robert Hüttner
1
porcia
porcia
30 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Bravčovú panenku opracujeme a nakrájame na malé kúsky. Zomelieme na hrubšom nástavci spolu s cibuľou, varenými zemiakmi. Dochutíme čerstvou bazalkou, čili, soľou a zmesou farebného korenia.
- 2
Pred podávaním ju opečieme na olivovom oleji z každej stany. Zohrejeme paradajkovú omáčku. Uvaríme tagliatelle v slanej vode al dente.
- 3
Podávame spolu s čerstvou bazalkou a hoblinami parmezánu.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu