Foto: Pravda, Ľuboš Pilc
2
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Umytú bravčovú panenku osolíme, nakrájame 3 kusy (hrubšie), nožom zľahka naklepeme, vložíme do panvice na rozpálené maslo, opečieme zo všetkých strán.
- 2
Takto opečenú bravčovú panenku vyberieme a do výpeku prilejeme smotanu na varenie, pridáme nasekané bylinky, dochutíme cesnakom a krátko podusíme.
- 3
Panenku podávame s varenými zemiakmi, prelejeme bylinkovou omáčkou a ozdobíme čerstvým kôprom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu