Bravčová panenka s bylinkovou omáčkou

redakcia - fotkaredakcia, 11. septembra 2009 10:37
Ďalšie recepty »
Bravčová panenka s bylinkovou omáčkouFoto: Pravda, Ľuboš Pilc
2
porcie
10 min
príprava
30 min
tepelná úprava

Suroviny

Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Umytú bravčovú panenku osolíme, nakrájame 3 kusy (hrubšie), nožom zľahka naklepeme, vložíme do panvice na rozpálené maslo, opečieme zo všetkých strán.

  2. 2

    Takto opečenú bravčovú panenku vyberieme a do výpeku prilejeme smotanu na varenie, pridáme nasekané bylinky, dochutíme cesnakom a krátko podusíme.

  3. 3

    Panenku podávame s varenými zemiakmi, prelejeme bylinkovou omáčkou a ozdobíme čerstvým kôprom.

Recept je zaradený do tagov:




Inšpirácie z nových receptov
TOPlist