Feferónka sušená (čerstvá)

Recepty, kde je feferónka sušená (čerstvá)

prazdny

Hovädzie kocky na pive

Hovädzie mäso

Voľba druhu a typu mäsa každého z nás sa riadi tromi základnými zásadami! Ad 1. ) Chuťami...

prazdny

Zeleninová polievka s liatymi haluškami à la Nušta

Bezmäsité jedlá

Variant jednej zo slovenských zeleninových polievok. Kombináciu koreňovej zeleniny si môžete voliť podľa vlastných chutí...

prazdny

Čontoška, polievka z kostí spod šibenice

Hovädzie mäso

Pani Mgr. Lenka Fedorová z redakcie www. košice24. sk ma, ako Košičana pamätníka, poprosila...

prazdny

Roštenka na údenej paprike a šampiňónoch

Hovädzie mäso

Roštenka je veľmi chutné hovädzie mäso, pripravila som ju na spôsob, aký chutí nám doma...

prazdny

Polievka mäsová s pečeňovými haluškami

Hovädzie mäso

… ale kľudne by som ju mohol aj výstižnejšie nazvať ako: „Obľúbená nedeľňajšia mojeho dobrého otca i...

prazdny

Pikantná šošovica so zemiakmi

Bezmäsité jedlá

Tento recept je taký chutný a zdravý jesenný "eintopf", môže byť ako samostatné hlavné jedlo alebo...

prazdny

Zeleninová polievka s kosťou zo šunky

Polievky

Čím viac mám „striebra“ vo vlasoch, tým viac ma to ťahá za Slnkom! Ubolené kĺby a...

prazdny

Voňavá zemiaková polievka s plejádou húb

Obed

Kto má rád vôňu slovenských hôr, lúk a strání, tak ako my, určite si...

prazdny

Kurací paprikáš na zelerových stonkách s maslovými haluškami

Kuracie mäso

Paprikáše, ale aj „perkelty“ a guľáše, predstavujú – teda aspoň u mňa – lahodnú gastronomickú...

prazdny

Lahodná fazuľa s párkom

Hlavné jedlá

Ďalšia nostalgická spomienka na moje detstvo! Časy, keď nás nachovali nie iba vlastné mamičky, ale...

prazdny

Huspenina chutná láka Východniara i Záhoráka

Bravčové mäso

Pred rokom som zverejnil svoj rcp na huspeninu, ktorú som varil v elektrickom varnom hrnci...

prazdny

Zemiaková polievka s parádnymi doplnkami

Bravčové mäso

Upratoval som mrazák a čo „nekukám“!? Z celofánového vrecúška na mňa žmurká za poriadnu hrsť sušených, ...

prazdny

Bravčové fašírky s petržlenovou vňaťou

Bravčové mäso

Pokrájanú cibuľu, cesnak, feferónku a petržlenovú vňať rozmixujeme s rascou. Zmes primiešame k mletému...