Bravčové fašírky s petržlenovou vňaťou

redakcia - fotkaredakcia, 11. septembra 2009
30 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

600 g
2 ks
1 strúčik
 zväzok
1 KL




Postup

  1. 1

    Pokrájanú cibuľu, cesnak, feferónku a petržlenovú vňať rozmixujeme s rascou. Zmes primiešame k mletému mäsu, dochutíme soľou a necháme asi 30 minút odpočívať v chladničke.

  2. 2

    Hmotu rozdelíme na 4 časti a ručne vyformujeme 4 oválne fašírky. Do každej zastokneme ihlu na ražniči alebo špajľu, pomastíme ich olejom.

  3. 3

    Rovnomerne opečieme na oleji alebo v rúre do zlatista.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia