Recepty, kde je Čierne mleté korenie Mäspoma
Pirohy z lístkového cesta plnené mäsom z roku 1989
Recept podľa kalendára Gazdinka z roku 1989.
Zimná šošovicová polievka s pohánkou
Keď prídete zmrznutí domov z prechádzky, teplá a sýta polievka padne vhod.
Zemiakové ružičky, efektná príloha k slávnostnému jedlu
Zemiaky zbožňujeme v akejkoľvek podobe a takto pripravené sú chutné nielen na zahryznutie, ale aj na...
Kuracie špízy so šafranovou ryžou
Vychutnajte si vynikajúcu zmes jemného kuracieho mäsa a aromatickej šafranovej ryže....
Pizzòccheri della Valtellina
Pizzoccheri - čítaj piczókeri, je druh cestovín z pohánky, ktoré
majú tradíciu v talianskom regióne Valtellina....
Pesto di Carciofi (artičokové pesto)
Toto je alternatíva klasického bazalkového pesta, je to skôr
artičokový krém....
Mätovo-hráškove pyré à la Východ
Mätu, kapary, mandle, cesnak, strúhaný parmezán a olej zmixujeme do pesta.
Kuracie prsné plátky so syrovou omáčkou
Kuracie prsné plátky so syrovou omáčkou, ryžou a hranolkami.
Domáci kurací gyros. Pozrite si tú vychytávku, ako ho upiecť v rúre!
Keď si obľúbený gyros pripravíte doma, bude chutiť ešte lepšie. Vo fastfoodoch mäso pečú napichnuté...
Cícerový šalát s chrumkavou syrovou tortillou
Fantastická a lahodná rýchlovka, ktorú doma pripravíte za pár minút....
Omáčka s morskými plodmi na špagety
Pretlačený cesnak chvíľu orestujeme na olivovom oleji. Pridáme morské plody a pár minút restujeme spolu...
Cestovinový šalát so šunkou a pórom
Cestoviny uvaríme v osolenej vode. Scedíme a necháme vychladnúť. Pór nakrájame na tenké kolieska,...
Ryža s baklažánom
Ponorte sa do stredomorských chutí s touto ryžou s baklažánom, jednoduchým receptom plným čerstvých surovín, ktoré
dodajú farbu a živiny....
Pasta alla Norma
Nejakú taliansku normu by ste tu
hľadali ťažko. Sú to v skratke
baklažány s paradajkovou
omáčkou....
Baklažánový tatarák Moniky Hilmerovej a Jara Bekra
V domácnosti obľúbenej herečky Moniky Hilmerovej nie je kuchyňa len jej doménou, za sporák sa bez...
Pražma kráľovská (Orata, Sparus aurata) a slávky
Radšej mám na tento spôsob sardinky alebo makrelu, no keď je
chuť na ryby, tak...
Slaný brokolicový koláč bez múky, ktorý zasýti a nezaťaží trávenie
Ak po sviatočnom hodovaní uvítate na tanieri niečo ľahšie, skúste náš jednoduchý koláč s brokolicou.
Silvestrovská kapustnica
Môj postup receptu je trošku iný ako sa dočítate inde, ale začínam tým, že varím...
Kapustový šalát so syrom feta
Výborný chrumkavý šalát doplnený lahodným syrom je ideálny na odľahčenie po sviatočnom hodovaní....
Ryžové guľôčky
Ryžové guľôčky sú lahodným, chrumkavým a jednoduchým pokrmom, ktorý maximálne využíva vlastnosti hnedej ryže....
Ryža s pomarančom, jednoduchý a chutný recept
Ryža s pomarančom je svieži, originálny a chutný recept, ktorý spája ryžu SOS Long s citrusovým nádychom pomarančov....
Salámový šalát na Silvestra
Ako rýchle pohostenie k vínu, kokteilom či pivu, sa bude výborne hodiť náš jednoduchý šalát...
Pečené hermelínové fašírky
Veľmi chutné fašírky sa dajú pripraviť aj z obľúbeného plesňového syra....
Ryža so zeleninou
Ryža so zeleninou je všestranný, výživný a lahodný recept, ideálny pre tých, ktorí hľadajú zdravú variantu bez toho, aby sa vzdali
chuti....
Vianočný šalát zo sladkých zemiakov
Chutí rovnako výborne ako ten klasický zemiakový, tak ho tento rok na sviatky vyskúšajte!
Vianočná šošovicová polievka
Ak ste ešte na sviatky takýto druh polievky u vás doma neskúsili, vrelo vám ju odporúčame....
Pohánkový kubo s hubami
Klasický hubový kubo sa pripravuje s krúpami a je vynikajúci, ale my sme vyskúšali vymeniť krúpy...
Filé na mlynársky spôsob
Rybie filé rozmrazíme, umyjeme a osušíme. V miske sme si zmiešali múku s mletou paprikou,...
Pečená brokolica so zálievkou z tofu
Brokolica sa u nás teší veľkej obľube. Je to jedna z najzdravších zelenín. Spojením so...
Ryžové rezance s arašidovou omáčkou
Moderátorka Alena Stračiaková ochutnala arašidovú omáčku v jednej reštaurácii a chutila jej tak veľmi, že sa...
Kapusta s vlašskými orechmi a tofu
Kapusta bola v slovenskej kuchyni odjakživa veľmi používanou zeleninou. Väčšinou sa používa zvlášť biela a zvlášť červená. Ono to ide ale spojiť do jedného a výsledná chuť je výborná....
Pirohy z lístkového cesta plnené mäsom z roku 1989
Recept podľa kalendára Gazdinka z roku 1989.
Zimná šošovicová polievka s pohánkou
Keď prídete zmrznutí domov z prechádzky, teplá a sýta polievka padne vhod.
Zemiakové ružičky, efektná príloha k slávnostnému jedlu
Zemiaky zbožňujeme v akejkoľvek podobe a takto pripravené sú chutné nielen na zahryznutie, ale aj na...
Kuracie špízy so šafranovou ryžou
Vychutnajte si vynikajúcu zmes jemného kuracieho mäsa a aromatickej šafranovej ryže....
Pizzòccheri della Valtellina
Pizzoccheri - čítaj piczókeri, je druh cestovín z pohánky, ktoré majú tradíciu v talianskom regióne Valtellina....
Pesto di Carciofi (artičokové pesto)
Toto je alternatíva klasického bazalkového pesta, je to skôr artičokový krém....
Mätovo-hráškove pyré à la Východ
Mätu, kapary, mandle, cesnak, strúhaný parmezán a olej zmixujeme do pesta.
Kuracie prsné plátky so syrovou omáčkou
Kuracie prsné plátky so syrovou omáčkou, ryžou a hranolkami.
Domáci kurací gyros. Pozrite si tú vychytávku, ako ho upiecť v rúre!
Keď si obľúbený gyros pripravíte doma, bude chutiť ešte lepšie. Vo fastfoodoch mäso pečú napichnuté...
Cícerový šalát s chrumkavou syrovou tortillou
Fantastická a lahodná rýchlovka, ktorú doma pripravíte za pár minút....
Omáčka s morskými plodmi na špagety
Pretlačený cesnak chvíľu orestujeme na olivovom oleji. Pridáme morské plody a pár minút restujeme spolu...
Cestovinový šalát so šunkou a pórom
Cestoviny uvaríme v osolenej vode. Scedíme a necháme vychladnúť. Pór nakrájame na tenké kolieska,...
Ryža s baklažánom
Ponorte sa do stredomorských chutí s touto ryžou s baklažánom, jednoduchým receptom plným čerstvých surovín, ktoré dodajú farbu a živiny....
Pasta alla Norma
Nejakú taliansku normu by ste tu hľadali ťažko. Sú to v skratke baklažány s paradajkovou omáčkou....
Baklažánový tatarák Moniky Hilmerovej a Jara Bekra
V domácnosti obľúbenej herečky Moniky Hilmerovej nie je kuchyňa len jej doménou, za sporák sa bez...
Pražma kráľovská (Orata, Sparus aurata) a slávky
Radšej mám na tento spôsob sardinky alebo makrelu, no keď je chuť na ryby, tak...
Slaný brokolicový koláč bez múky, ktorý zasýti a nezaťaží trávenie
Ak po sviatočnom hodovaní uvítate na tanieri niečo ľahšie, skúste náš jednoduchý koláč s brokolicou.
Silvestrovská kapustnica
Môj postup receptu je trošku iný ako sa dočítate inde, ale začínam tým, že varím...
Kapustový šalát so syrom feta
Výborný chrumkavý šalát doplnený lahodným syrom je ideálny na odľahčenie po sviatočnom hodovaní....
Ryžové guľôčky
Ryžové guľôčky sú lahodným, chrumkavým a jednoduchým pokrmom, ktorý maximálne využíva vlastnosti hnedej ryže....
Ryža s pomarančom, jednoduchý a chutný recept
Ryža s pomarančom je svieži, originálny a chutný recept, ktorý spája ryžu SOS Long s citrusovým nádychom pomarančov....
Salámový šalát na Silvestra
Ako rýchle pohostenie k vínu, kokteilom či pivu, sa bude výborne hodiť náš jednoduchý šalát...
Pečené hermelínové fašírky
Veľmi chutné fašírky sa dajú pripraviť aj z obľúbeného plesňového syra....
Ryža so zeleninou
Ryža so zeleninou je všestranný, výživný a lahodný recept, ideálny pre tých, ktorí hľadajú zdravú variantu bez toho, aby sa vzdali chuti....
Vianočný šalát zo sladkých zemiakov
Chutí rovnako výborne ako ten klasický zemiakový, tak ho tento rok na sviatky vyskúšajte!
Vianočná šošovicová polievka
Ak ste ešte na sviatky takýto druh polievky u vás doma neskúsili, vrelo vám ju odporúčame....
Pohánkový kubo s hubami
Klasický hubový kubo sa pripravuje s krúpami a je vynikajúci, ale my sme vyskúšali vymeniť krúpy...
Filé na mlynársky spôsob
Rybie filé rozmrazíme, umyjeme a osušíme. V miske sme si zmiešali múku s mletou paprikou,...
Pečená brokolica so zálievkou z tofu
Brokolica sa u nás teší veľkej obľube. Je to jedna z najzdravších zelenín. Spojením so...
Ryžové rezance s arašidovou omáčkou
Moderátorka Alena Stračiaková ochutnala arašidovú omáčku v jednej reštaurácii a chutila jej tak veľmi, že sa...
Kapusta s vlašskými orechmi a tofu
Kapusta bola v slovenskej kuchyni odjakživa veľmi používanou zeleninou. Väčšinou sa používa zvlášť biela a zvlášť červená. Ono to ide ale spojiť do jedného a výsledná chuť je výborná....