Balzamiková redukcia

Energia 833 KJ
Kalórie 199,1 kcal9.95%
Sacharidy 9,20 g4%
Tuky 87,50 g125%
Mastné 12,50 g62.5%
* balzamiková redukcia - nutričné hodnoty pre 100g

Recepty, kde je balzamiková redukcia

prazdny

Hrianky s fetou a pečenými jahodami

Bezmäsité jedlá

Harmónia chutí... V našej záhrade dozreli prvé jahody, tak som musela vyskúšať tento recept...

prazdny

Výborný šalát z pečenej papriky

Bezmäsité jedlá

Napriek tomu, že som mäsový typ, tento šalát mám veľmi rada....

prazdny

Cestoviny s pestom z červenej repy

Cestoviny

Červenú repu (u nás sa jej hovorí jednoducho cvikľa), som si obľúbila až v posledných rokoch a postupne skúšam rôzne recepty, v ktorých červenú repu môžem využiť....

prazdny

Lievance s tofu a avokádom

Bezmäsité jedlá

Strapec cherry paradajok pokvapkáme olivovým olejom, osolíme, okoreníme. Pečieme v rúre vyhriatej na 200...

prazdny

Pikantné špagety s grilovanou brokolicou

Cestoviny

Kombináciu chilli, brokolice a špagiet som nikdy predtým neskúšala a milo prekvapila. Špagety sú chutné,...

prazdny

Filet mignon s brusnicovou omáčkou

Hovädzie mäso

Steak zo zadnej užšej časti hovädzej sviekovej, ktorá má jemnú štruktúru. Podávaný je s brusnicovou...

prazdny

Glazovaný bôčik

Bravčové mäso

Je veľa príprav na tento úžasný kus mäsa. Ja Vám ho ponúkam pomaly pečený, chrumkavý so silnou...

prazdny

Jahodová špaldová torta

Torty

Už tradične patrí v júni jahodová torta k manželovým narodeninám (ja mám zimnú orechovú :-) )...

prazdny

Jahodové špaldové knedličky s malinovou omáčkou

Dezerty

Slivkové milujeme a včera som sa dostala k super jahodám a malinám, tak som vyskúšala túto...

prazdny

Bocconcini šalát

Bezmäsité jedlá

Ako prvé oblanšírujeme paradajky. Z paradajok odstránime semienka. Použijeme iba chutnú dužinu bez šupky, ...

prazdny

Bravčová panenka s tricolor paprikou

Bravčové mäso

Ako prvé si priravíme karamelizovanú cibulku. Najlepšie aj deň dopredu. Cibulku nakrájame na väčšie kocky...

prazdny

Carpaccio z hovädzieho mäsa

Hovädzie mäso

Toto jedlo - predjedlo? máme veľmi radi. Viem, surové mäso... Ale aj...