prazdny

Jablkový famózny koláčik

Koláče

Mala som dosť jabĺk, no a nevedela som čo s nimi. Nechcela som upiecť stále...

prazdny

Citrónovo-makové rezy s mascarpone krémom (forecept)

Dezerty

Na tento víkend som upiekla citrónovo-makové rezy s krémom z mascarpone.

prazdny

Domáca bryndzová pizza

Hlavné jedlá

Hotové pizze či cestá na pizzu dostať kúpiť aj v obchode. Ale doma je zábavné...

prazdny

Cuketové rolky

Kuracie mäso

Tento recept je rýchly a jednoduchý. Vhodný ako predjedlo alebo aj ako hlavné jedlo s prílohou....

prazdny

Krkovice na medu a hořčici

Bravčové mäso

Krkovice je šťavnatá, nikdy není suchá a tvrdá jako třeba maso z kýty. Upravovat jde...

prazdny

Piškótovo-smotanová „torta“ - nepečená

Torty

Robili sme na posedenie s priateľmi niečo pod zub... a trochu improvizovali.

prazdny

Starodávny orechový koláč

Dezerty

Stará dobrá klasika. Koláč, ktorý piekli ešte naše staré mamy na svadby, je jeden...

prazdny

Pečená plnka s kapustou

Bravčové mäso

Tento recept je vlastne spojenie dvoch receptov a to Stratené kura /50739/ a Ďurova kapusta /61673/...

prazdny

Hovädzí hamburger s domácimi žemľami

Hovädzie mäso

Recept na domáce americké hovädzie hamburgery, pri ktorom si upečieme vlastné čerstvé žemle. Hrnček má...

prazdny

Proteínové sušienky

Dezerty

Jeden zo zdravých receptov.

prazdny

Krupicové kocky

Dezerty

Táto dobrota je nepečena, ale výborna .

prazdny

Svieže citrónové muffinky

Koláče

Tento recept som vytvorila nedávno, keď som mala chuť na nejaké citrónové pečivko. Nedáva sa...

prazdny

Koláčiky z tvarohového kysnutého cesta

Koláče

Najprv v troške mlieka nechám napučať droždie s cukrom. Do misky si dám vajce, pr. cukor...

prazdny

Kurací perkelt

Kuracie mäso

Očistíme stehná a okoreníme ich soľou a čiernym korením, nakrájame cibuľu. Na panvici si zmiešame...

prazdny

Kvasienke (buchtičky) makovie, orechovie, škoricovie, ...

Bezmäsité jedlá

Recept je z relácie o slovenskom folklore pod názvom Nehaňte ľud môj. Je to špecialita zo Slovenského...

prazdny

Pohánkovo-pšenový chlebík pre každého

Večera

Keďže dobrých chlebíkov nie je nikdy dosť, pridávam sem jeden zo svojich favoritov aj ja...

prazdny

Čedarové krekry

Chlieb

Videla, počula, čítala a vyskúšala... úžasné...

prazdny

Špenátová roláda

Kuracie mäso

Zdravá delikatesa nabitá bielkovinami vhodné aj ako jednohubky pre hostí alebo hlavné jedlo napríklad so zemiakmi či...

prazdny

Orechové rezy Magdaléna

Koláče

Minuloročná hojná úroda orechov mi umožňuje sa takto realizovať :) Zdrojom receptu je známa Coolinarika, ...

prazdny

Kuracie stehná s feniklovou plnkou

Kuracie mäso

Komerčný recept <br /> Fenikel je v našich končinách menej využívanou zeleninou. Skúste večeru počas týždňa osviežiť a...

prazdny

Višňová pita

Koláče

Recept mám od kolegini, ktorá je už na dôchodku. Rovnako sa môže urobiť aj jablková...

prazdny

Mäsový nákyp

Bravčové mäso

Mäsko pomelieme spolu s cibuľkou, podusíme, okoreníme, vychladíme. zamiešame do masy namočenú žemlu...

prazdny

Politický zubáč

Hlavné jedlá

Prečo politický? Nuž, tieto Vianoce si ocko kúpil knižku Fešák nie som, ale variť viem...

prazdny

Hrnčeková bábovka s citrónovou polevou a farebnými cukríkmi

Koláče

Táto bábovka je veľmi obľúbená u nás doma a každý raz experimentujem so základným cestom. NIekedy...

prazdny

Orechová torta

Torty

Recept na moju úplne prvú tortu, ktorú som upiekla.

prazdny

Lenivá žena s cukinou

Koláče

Tradičný recept na lenivú ženu je obzvláštnený strúhanou cukinou.

prazdny

Obyčajný cesnakový posúch

Bezmäsité jedlá

Robil som cez víkend pizzu a zostala mi polovica kocky droždia, tak som sa rozhodol upiecť...

prazdny

Pečená krkovička s červenou kapustou a zemiakovou knedľou

Bravčové mäso

Je to ďalšie z jedál, ktoré sú v našej rodine obľúbené. Nie je to síce...

prazdny

Jablkové ruže

Dezerty

Tento recept sa mi objavil na facebooku a zaujal ma jednoduchou prípravou a výsledným efektom :)

prazdny

Vegánske šišky

Dezerty

Sú fašiangy

prazdny

Špízy z bravčového mäsa

Bravčové mäso

Všetky suroviny si nakrájame na kúsky. Mäso je dobré osoliť, okoreniť a zmiešať v miske...