
Čučoriedková mousse torta
Trošku náročnejší, ale stále zvládnuteľný recept. Výsledok určite ocení každý, kto ju ochutná.

Empanadas s mletým hovädzím mäsom
Španieli a Juhoameričania tieto pikantné taštičky z chlebového cesta milujú – a vám budú chutiť tiež!...

Pečená špagetová tekvica vhodná na plnenie
Už neviem, kde som tento návod našla, ale zaujal ma a odvtedy ho používam.

Dvojctihodné koláče
Kysnuté koláče s tvarohovou plnkou, ovocím a posýpkou, ktoré pripomínajú sladký pôvab starých čias...

Kávová torta od Veroniky Bušovej
Orechy a káva... božská kombinácia. Ako jedna veľká štafetka :-)

Kačacie prsia na jablkovo-mandarínkovo-škoricovej omáčke
Kožu na kačacích prsiach ponakrajujeme, osolíme a okoreníme. Necháme aspoň 1 hodinu pri izbovej teplote...

Torta Bubeník
Tortu som piekla pre dobrého kamaráta Hermana, ktorý pred nedávnom začal hrať na bicie....

Výborné bryndzové pečivo s parmezánom
Bryndzu doma milujeme. Z detstva si pamätám recept na bryndzové pečivo, ktoré robievala moja mamina....
Polievka z pečenej cvikly
Výborná a na pohľad krásne farebná polievka je na chladnejšie jesenné dni ako stvorená.

Štafetky od Olinečky
Recept od @Olinecky odtiaľto z Varechy upravený množstvom surovín na jeden plech...

Raňajkové vajíčkové muffiny
"Čo chladnička dá", k tomu pár vajec a raňajky sú hotové raz-dva!

Šolet podľa Marcela Ihnačáka
Ide pôvodne o židovské jedlo, dnes má však veľa modifikácií. Základ tvoria krúpy, hus...
Brownie s gaštanovým pyré
Božský koláčik s vláčnym, skoro až tekutým stredom a jemnou chrumkavou vrstvou navrchu....

Jelení chrbát, paštrnákové pyré, konfitovaná mrkva a zverinový demi-glace
Tento recept vás prevedie prípravou elegantného hlavného chodu, ktorý spája výraznú chuť zveriny s jemným, sladkastým pyré a lahodnou, konfitovanou zeleninou....

Apple Pie (jablkový koláč)
Jesenné obdobie máme za dverami a k nemu sa doslova pýta chuť škorice a jabĺk.

Ratatouille s čiernym chlebom bez lepku
Zostala Vám nejaká úroda z leta? A neviete ako najlepšie ju spotrebovať? Máme pre vás skvelý tip....