Jednoduchá mini Marlenka
Z hotových medových plátov, salka a orieškov. Salko uvaríme, oriešky opražíme a podrvíme...
Vianočné poleno s gaštanovým krémom
Inšpirácia z časopisu Dobré jedlo. Moje vianočné poleno bolo v tvare rolády.
Vianočný cheesecake
Tematicky dokonalý vianočný dezertík. Tento super štýlový koláčik som objavila na internete. Recept som si...
Snehové koláčiky
Tieto Vianoce som začala s pečením pomerne neskoro. Vybrala som tri rôzne druhy koláčov, tento...
Punčové rezy
Niekde na nete nájdený vynikajúci recept na punčáky. Podaril sa na prvý krát. Síce nevyzeral...
Jókaiho rezy
Krehké linecké pláty naplnené pikantným džemom a vrch pomazaný žĺtkovou polevou posypanou mletými orechami a hrozienkami...
Čokoládové rezy
Robila som ho prvý krát, bol super len nevyzezá pekne na reze lebo som ho mala...
Roláda exotic
Tak rýchlo začal miznúť, že som ho skoro nestihol ani "cvaknúť" Nech sa páči exotická...
Banánovo-gaštanový „Macho“ so slivkami
"Ólala". to boli moje prvé slová po zahryznutí do tohto koláča. Prvý krát som...
Chocolate lava cake
Chutný čokoládový dezertík na zimné obdobie... zahreje a na sladké nebudete mať chuť minimálne týždeň ;)
Janov torta - čokoládová
Tortička je lahodná a hlavne pre tých , čo nemajú radi moc sladké a obľubujú čokoládu.
Gaštanové cupcakes
Recept na gaštanové cupcakes pre lenivých, kto je šikovnejší, či snaživý, môže si pyré...
Jemné jablkové rezy
Recept pochádza z časopisu Dobré jedlo. Vyskúšala som a môžem povedať, že je veľmi dobrý....
Koláč bez múky a cukru
Koláč, ktorý má obrovský úspech na mojom blogu (cez 700 zdieľaní http://goo. gl/p9MCih ). Vznikol...
Černicové rezy so šľahačkou
Tento zákusok som piekla dávnejšie, nemala som čas pridať recept... nefotila som postup.
Bielkový medový krémeš
Medové pláty, odľahčený pudingový krém s bielkami, bez masla, zdobený kávovou šľahačkou.
Veterníky XXL
Na vareche mám už veterníky, no nie s takýmto jednoduchým karamelovým krémom. Tieto som odpaľoval s...
Dvojfarebný cheesecake
Sýty tvarohový koláč s kakaovými ostrovčekmi posadený na chrumkavom korpuse z ovsených vločiek. Napokon „Čízkejkov“ stále...