prazdny

Stroganov

Hovädzie mäso

Pre zachovanie receptu používam v tomto recepte hovädzie mäso. Ak si chcem recept urýchliť, použijem bravčové....

prazdny

Jemné tvarohové sočni (sočniky)

Koláče

Mäkké linecké cesto a jemná tvarohová plnka. Tento koláčik pochádza z tradičnej ruskej kuchyne, veľmi bol obľúbený v časoch ZSSR, našli by ste ho všade, v cukrárňach, bufetoch aj školskej jedálni....

prazdny

Boršč (Борщ)

Hovädzie mäso

Ochutnal som množstvo variácií od vlaku Družba do Moskvy, Rinok v Petrohrade aj od kamaráta Olega...

prazdny

Ruská okroška s kefírom

Večera

Studená letná osviežujúca polievka, plná vitamínov. Výborná na letné horúce dní....

prazdny

Štrumby kubáňske plnené mäsom

Hovädzie mäso

Recept pochádza z ruskej kuchyne z oblasti Kubáň v Rusku. Je to variácia ruských peľmeňov, len v zjednodušenom prevedení....

prazdny

Chebureki

Bravčové mäso

1 hrnček = 250 ml. Cesto: Všetky ingrediencie na cesto spolu vymiesime a cesto necháme cca...

prazdny

Bombový cviklovo-mrkvový šalát

Šaláty

Tento šalát je naozajstná chuťová bomba, na prvý pohľad bláznivá kombinácia surovín ale výsledok stojí za...

prazdny

Cviklový kaviár

Bezmäsité jedlá

Výborná a zdravá pochúťka z cvikly. Je perfektná na hrianky, tmavý chlieb alebo aj ako...

prazdny

Boršč

Hovädzie mäso

Boršč som varila v 6 litrovom hrnci, naliala som si vodu, keď zovrela pridala som...

prazdny

Pirohy s hríbovo-zemiakovou plnkou

Cestoviny

Plnka: Na masle opražíme cibuľu, pridáme huby a spolu všetko dôkladne pražíme, až kým sa...

prazdny

Peľmene s mäsovou plnkou

Hovädzie mäso

Z múky, vajec, vody a zo štipky soli vypracujeme tuhšie cesto. Vypracované cesto necháme...