Sójové koláčiky s avokádovým dipom
Sóju namočíme do horúcej vody a necháme cez noc napučať. Na druhý deň vymeníme vodu a...
Hokkaido noky s hovädzími guličkami na tekvicovej omáčke
Hokkaido noky: Polovicu z jednej veľkej hokkaido tekvice (alebo jednu malú) zbavíme jadierok, ošúpeme, nakrájame...
Kapustové fašírky s ovsenými vločkami
V osolenej vode uvaríme ovsené vločky a necháme vychladnúť. Kapustu dôkladne vyžmýkame a zmiešame s ovsenými...
Zapekané fašírky s cibuľovo-šampiňónovou omáčkou
Pripravíme si fašírky: Mäso zomelieme, pridáme vajce, koreniny (č. korenie mleté, soľ, ...
Hubové fašírky bez rožkov a múky
Keďže rastú ako divé, skúsila som zas niečo iné. Jedlo by mohlo byť aj vegetariánske,...
Dalmátske čufty prekladané zemiakmi, paprikou a slaninkou
Dnešný obed z jedného pekáča. Jedným slovom - SUPER !
Dobré fašírky bez vysmážania
Toto jedlo mi poslala známa na email. Verte nebanoval som, že som to skúsil, ...
Cuketové karbonátky s kuracím mäsom
Sezóna cukety v plnom prúde, tak tentokrát spojenie s kuracinkou
Kuracie fašírky
Špaldovú bagetu dáme namočiť do mlieka. Kuracie mäso nakrájame na kocky. Očistíme cibuľu a cesnak....
Fašírky so smotanovo-kôprovým dipom
Fašírky sú úžasné, dajú sa pripraviť na rôzne spôsoby. Jeden z mojich:
Fašírky z fialovej strakatej (maslovej) fazule
Chutné fašírky na leto v záhradke, v tieni stromov...
Kuracie fašírky s maslovou tekvicou a batátmi
Tento recept mám od priateľky. Je to ľahko stráviteľná fašírka. Robil som to dnes na...
Keftedes – grécke fašírky
Fašírky pečené v neuveriteľne chutnej omáčke. Príprava jednoduchá a hlavne rýchla.
Anglické fašírky
Tento recept som našla na internete troška som si ho upavila no výsledok bol mňam :) Tá...
Zemiakové fašírky s kozím syrom a kyslou smotanou
Na toto jedlo mám spomienky spojené s mojou babkou. Nosila nám to na rolu keď sa...
Cícerovo-špenátové karbonátky so sušenými paradajkami
Len tri hlavné suroviny a vytvoríte dokonalé karbonátky. Ak použijete sušené paradajky v olejovom náleve, ...
Pleskavice s pohánkou
Pleskavice podávajte s pohánkou a vychutnávajte si netradičnú pikantnú kombináciu.