Kalerábové fašírky
Kalerábové fašírky

Kalerábové fašírky

hviera - fotkahviera, 18. mája 2018
Kalerábové fašírky
Foto: hviera

alebo vyhlásila som vojnu mäsu :)

30 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 ks
200 g
1 ks
1-2 strúčiky

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Veľmi podobné ako: https://varecha.pravda.sk/recepty/mrkvove-fasirky-fotorecept/71028-recept.html S tým rozdielom, že som pridala aj cesnak a čierny sezam (len kvôli farbe).

  2. 2

    Kaleráb som nastrúhala najemno, pridala ovsené vločky - kaleráb mal viac šťavy, takže aj ovsených vločiek bolo viac. Zmiešala som s vajíčkom, sezamom, koreninami a rozpučeným cesnakom a nechala cca 15-20 minút odpočívať.

  3. 3

    Tentoraz som piekla na kokosovom oleji. Vyšlo mi 14 ks menších fašírok. Podávam k prívarkom.

Diskusia k receptu

2 komentáre k receptu

Pridaj komentár k receptu: