Kalerábové fašírky
Foto: hviera
alebo vyhlásila som vojnu mäsu :)
30 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Veľmi podobné ako: https://varecha.pravda.sk/recepty/mrkvove-fasirky-fotorecept/71028-recept.html S tým rozdielom, že som pridala aj cesnak a čierny sezam (len kvôli farbe).
- 2
Kaleráb som nastrúhala najemno, pridala ovsené vločky - kaleráb mal viac šťavy, takže aj ovsených vločiek bolo viac. Zmiešala som s vajíčkom, sezamom, koreninami a rozpučeným cesnakom a nechala cca 15-20 minút odpočívať.
- 3
Tentoraz som piekla na kokosovom oleji. Vyšlo mi 14 ks menších fašírok. Podávam k prívarkom.
Tiež fašírky:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu