Fašírky na paličke s avokádovým šalátom
Marián Čapák
šéfkuchár reštaurácie a pivárne Astoria v Piešťanoch, 1. júna 2022
šéfkuchár reštaurácie a pivárne Astoria v Piešťanoch, 1. júna 2022
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
Fašírky, ktoré sa budú páčiť najmä deťom.
40 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Mleté mäso zmiešame s jemne nakrájanou cibuľkou, ochutíme soľou, mletým korením. Zo zmesi vytvarujeme asi 120–gramové guľôčky, ktoré napichneme na paličky a vytvarujeme do tvaru nanukov. Opečieme na panvici alebo na grile.
- 2
Avokádo očistíme a spolu s paradajkou a červenou cibuľou nakrájame na drobné kocky. Všetku zeleninu zmiešame, dochutíme soľou, korením a citrónovou šťavou. Podávame k mäsovým nanukom.
Tiež fašírky:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu