Bravčové mäso (recepty chronologicky)

prazdny

Plnené kapustové listy

Bravčové mäso

Umyté kapustné listy povaríme 5 minút v osolenej vode. Potom ich vyberieme, odkrojíme tvrdé dolné...

prazdny

Salašnícka šošovica s hráškom

Bravčové mäso

Šošovicu a hrach namočíme do vody. Na druhý deň ich v tej istej vode varíme...

prazdny

Fazuľová nátierka

Bravčové mäso

Deň vopred namočenú fazuľu uvaríme v mierne osolenej vode. Precedíme a pomelieme ju na mäsovom mlynčeku....

prazdny

Zapečené klobásy

Bravčové mäso

Šampiňóny umyjeme a necháme odkvapkať, cibuľu olúpeme a najemno nastrúhame. Paradajky nakrájame na plátky, pekáč...

prazdny

Toasty s párkami

Bravčové mäso

Plátky chleba opečieme z oboch strán. Z jednej strany natrieme horčicou, posypeme nadrobno nakrájanou cibuľou...

prazdny

Zaprávané držky

Bravčové mäso

Držky uvaríme domäkka, pridáme zeleninu a varíme ešte pol hodiny, kým je všetko mäkké...

prazdny

Zbojnícka roláda

Hovädzie mäso

Z mäsa nakrájame väčší plát, rozklepeme ho, potrieme cesnakom rozotreným so soľou, okoreníme, ...

prazdny

Studenô

Bravčové mäso

Do veľkého hrnca dáme koleno, preseknuté paprčky, chvost a kože. Zalejeme vodou, poriadne...

prazdny

Bravčové ražniči

Bravčové mäso

Klasické, vynikajúce a chutné jedlo pre akúkoľvek príležitosť.

prazdny

Zabíjačkový guláš

Bravčové mäso

Nezvyčajný recept pri zabíjačke.

prazdny

Mortadella

Bravčové mäso

Zdravo sa stravovali a zomreli, prečo si občas nedopriať aj niečo vraj nezdravé. Hlavne, ...

prazdny

Pikantná nátierka

Bravčové mäso

Pečené prerastené bravčové mäso pomelieme na mäsovom mlynčeku a dáme do misky na prípravu nátierky. Pridáme...

prazdny

Fašírka s hríbmi

Bravčové mäso

Cibuľu osmažíme na masle, pridáme hríby, soľ a podusíme.

prazdny

Zapečená paštéta s bylinkami

Bravčové mäso

Nadrobno nakrájanú žemľu zalejeme smotanou a po chvíli ju vmiešame k mletému bôčiku s pomletou pečeňou...

prazdny

Plátky starého otca

Bravčové mäso

Bravčové mäso nakrájame na plátky, naklepeme ho, osolíme, z jednej strany posypeme paprikou a...

prazdny

Bravčové výpečky, dusená sladká kapusta, česká knedľa

Bravčové mäso

Mäso nakrájame na veľké kusy, vymiešame s ostatnými ingredienciami a upečieme v rúre do mäkka...

prazdny

Vyprážaný bôčik

Bravčové mäso

Plátky bôčika naložíme do ryžového vína alebo suchého sherry. Pridáme sójovú omáčku a karí, zamiešame,...

prazdny

Chuťovka pre chlapov

Bravčové mäso

Mäso varíme s prísadami v tlakovom hrnci 2 – 2, 5 hodiny. Mäkké mäso vyberieme a...

prazdny

Rebierko

Bravčové mäso

Do panvice dáme maslo, nakrájanú cibuľu, klobásu a hríby. Osolíme, okoreníme a krátko...

prazdny

Rezne s prekvapením

Bravčové mäso

• bravčové pliecko• 1 – 2 rezne na osobu• paprika• šampiňóny• strúhaný syr• 2 kyslé smotany•...

prazdny

Údený jazyk so slivkovou omáčkou

Bravčové mäso

Nie je to celkom bežné jedlo, ale inšpiroval ma recept na egrešovú omáčku a spomienka že...

prazdny

Soté po maďarsky

Bravčové mäso

je to recept manželkinej kamarátky a je dobrý varím ho často

prazdny

Picadillo

Hovädzie mäso

Tento recept som si priviezol z Mexika... je pomerne rýchly a chutný, dufam že...

prazdny

Tartiflette - savojské zemiaky

Bravčové mäso

Pred časom som v zážitkoch uverejnil mimoriadne závažný traktát o pôvode našich francúzskych zemiakov. Doteraz som...

prazdny

Lesnícky tokáň

Bravčové mäso

Originál receptu aj s krásnou fotkou nájdete tu.

prazdny

Zbojnícke mäso so syrom

Bravčové mäso

Mäso pokrájame na hrubšie pásiky, osolíme, okoreníme a opražíme na oleji. Cibuľu pokrájame nadrobno...

prazdny

Krkovička pod cibuľovou perinou

Bravčové mäso

Na vymastený plech s trochou oleja uložíme na plátky nakrájanú vyklepanú krkovičku. Ochutíme ju soľou, ...

prazdny

Záhorák

Bravčové mäso

Mäso naklepeme, osolíme a okoreníme. Na rozohriatom oleji ho opečieme z oboch strán. Do...

prazdny

Mandľové medailóniky s koreninovou omáčkou

Bravčové mäso

Z bravčovej panenky nakrájame medailóniky, osolíme ich, okoreníme podľa chuti a obalíme v múke, ...

prazdny

Bravčové rezance na póre

Bravčové mäso

Bravčové stehno nakrájame na tenké rezance, premiešame s vajíčkom a solamylom. Osolíme a necháme odstáť...

prazdny

Chrumkavé pliecko

Bravčové mäso

Slivky namočíme do jablčného vína. Pliecko umyjeme, osušíme, okoreníme a osolíme. Kožu narežeme...

prazdny

Bláznivé koleno

Bravčové mäso

Umyté koleno narežeme tak, aby na koži vznikli kosoštvorce. Z trochy čierneho piva, oleja,...

prazdny

Večera dobrého chlapa

Bravčové mäso

Z alobalu si vytvarujeme 4 „hniezda“, vytrieme ich olejom, vložíme do nich posolené, okorenené...

prazdny

Mexická ostrá čili

Bravčové mäso

Na oleji urestujeme 2 cibule. Zlejeme fazuľové konzervy a necháme ich odkvapkať. Na osmaženú cibuľu...

prazdny

Špízy z celých šampiňónov

Hovädzie mäso

Recept šéfkuchára Vladimíra Morochoviča za 10 €.

Bravčové mäso