Komentáre k receptu:
  • patroveckypitrs - fotkapatroveckypitrs 27. januára 2017 o 09:38

    Majstre takouto delikatesou by som sa tlačil, až by mi hrče za ušami sa robili. Takéto poklady v špajzy by som chcel aj ja.
    @zareaguj
     2x haji, stanci11
  • používateľ nemá avatararnilka 27. januára 2017 o 14:38

    panečku, to už hej pane :-) núkať by ste ma nemusel. hned by som si prisadla k takej pochúťke + oškvarkový pagáč. palec hore majstre! za toto 5* je príliš málo!
    len mi akosi uniklo, kde je spracované diviačie srdce?
    @zareaguj
  • redakcia - fotkaredakcia člen redakcie Varecha.sk, 27. januára 2017 o 16:35

    @Arnilka (27.1.2017 14:38)

    V bode 1 pracovného postupu sa uvádza: Po pol hodine pridáme srdce a varíme ešte hodinu.
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarradost 27. januára 2017 o 17:31

    pre mňa je divina osobitá...škvarkový pagáčik tiež...ja by som si dala každé osve...
    k divine mi stačí krajec chleba...
    a pagáčik ako bonus..:-)
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatararnilka 27. januára 2017 o 17:54

    @redakcia , to áno, čítala som hned. pýtala som sa na spracovanie predtým, ako odblanenie, zbavenie cievnej stopky, rozkrojenie, odstránenie krvných zrazenín...chýba mi to v príprave, ostatné je jasné.
    keby sa mohlo doplniť, poprosím pekne.
    @zareaguj
  • redakcia - fotkaredakcia člen redakcie Varecha.sk, 27. januára 2017 o 18:22

    @Arnilka (27.1.2017 17:54)

    Pokúsime sa zistiť u pána šéfkuchára.
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatararnilka 27. januára 2017 o 18:50

    dakujem redakcia :-)
    @zareaguj
  • redakcia - fotkaredakcia člen redakcie Varecha.sk, 28. januára 2017 o 15:32

    @Arnilka (27.1.2017 18:50)

    Odpoveď šéfkuchára Štefana Benďáka: Srdce rozrežeme, pod tečúcou vodou zbavíme krvných zrazenín, osušíme a podľa možnosti vyrežeme tuk z hornej časti a cievy.
    @zareaguj
  • eva44 - fotkaeva44 9. februára 2018 o 15:02

    ...vďaka za doplnenie,práve som hľadala nejaký super recept na vnútornosti z diviny...
    @zareaguj


Pridaj komentár k receptu:
Táto funkcia je len pre prihlásených!

Pre pokračovanie sa prihláste svojou Varechovou prezývkou a svojim heslom:


alebo môžeš použiť:

Prihlásenie cez Facebook

Registrácia

Registrácia a používanie webu Varecha.sk je zadarmo.
Podmienky používania a ochrana osobných údajov


TOPlist