Diviačie vnútornosti na cibuľke s pagáčom fotorecept

Štefan Benďák
šéfkuchár hotela Mikado**** v Nitre, 27. januára 2017

Komentáre 1 - 9 z 9


panečku, to už hej pane :-) núkať by ste ma nemusel. hned by som si prisadla k takej pochúťke + oškvarkový pagáč. palec hore majstre! za toto 5* je príliš málo!
len mi akosi uniklo, kde je spracované diviačie srdce?
@Arnilka (27.1.2017 14:38)

V bode 1 pracovného postupu sa uvádza: Po pol hodine pridáme srdce a varíme ešte hodinu.
pre mňa je divina osobitá...škvarkový pagáčik tiež...ja by som si dala každé osve...
k divine mi stačí krajec chleba...
a pagáčik ako bonus..:-)
@redakcia , to áno, čítala som hned. pýtala som sa na spracovanie predtým, ako odblanenie, zbavenie cievnej stopky, rozkrojenie, odstránenie krvných zrazenín...chýba mi to v príprave, ostatné je jasné.
keby sa mohlo doplniť, poprosím pekne.
@Arnilka (27.1.2017 18:50)

Odpoveď šéfkuchára Štefana Benďáka: Srdce rozrežeme, pod tečúcou vodou zbavíme krvných zrazenín, osušíme a podľa možnosti vyrežeme tuk z hornej časti a cievy.
...vďaka za doplnenie,práve som hľadala nejaký super recept na vnútornosti z diviny...