Morčacie kúsky na červenej karí paste
Foto: majlus
Môj syn má rád morčacie mäso a ja zase rada jeho rýchlu úpravu. Chcel, aby to malo sladko ostrú chuť tak som mu Zobraziť celý popisMôj syn má rád morčacie mäso a ja zase rada jeho rýchlu úpravu. Chcel, aby to malo sladko ostrú chuť tak som mu vytvoril tento recept.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Červenú karí pastu som dala do rozpáleného oleja mierne osmažila a pridala nakrájané mäso. Následne po osmažení som pridala mrkvu a papriku - osolila a mierne orestovala. A teraz ma neukameňujte, pridala som coca colu a nechala vypariť. Nedala som ju celú. Tá sa vyparila mäsko zhnedlo, jemne sa trošku viac opieklo.
- 2
Na záver som pridala jarnú cibuľku. Nemala som doma koriander/ ale po návštevu trhu ho už mám nasadený/. Kludne môžete si dať k tomu ryžu, rezance... Syn tvrdil, že to bolo výborné☺ Prajem dobrú chuť.
Tiež na karí:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu