Morčacie na karí
Morčacie na karí

Morčacie kúsky na červenej karí paste

majlus - fotkamajlus, 29. mája 2017
Morčacie kúsky na červenej karí paste
Foto: majlus

Môj syn má rád morčacie mäso a ja zase rada jeho rýchlu úpravu. Chcel, aby to malo sladko ostrú chuť tak som mu vytvoril tento recept.

2
porcie
10 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

300 g
3 ks
2 ks
1 ks
1 PL
330 ml
100 ml

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Červenú karí pastu som dala do rozpáleného oleja mierne osmažila a pridala nakrájané mäso. Následne po osmažení som pridala mrkvu a papriku - osolila a mierne orestovala. A teraz ma neukameňujte, pridala som coca colu a nechala vypariť. Nedala som ju celú. Tá sa vyparila mäsko zhnedlo, jemne sa trošku viac opieklo.

  2. 2

    Na záver som pridala jarnú cibuľku. Nemala som doma koriander/ ale po návštevu trhu ho už mám nasadený/. Kludne môžete si dať k tomu ryžu, rezance... Syn tvrdil, že to bolo výborné☺ Prajem dobrú chuť.

Diskusia k receptu


Jeden komentár
Zaujímavý recept a iste to bude pochúťka. Dávam 5* a do kk. Nebudem Ťa kameňovať, ale Ťa chválim za kreativitu.
1x majlus