Palacinka plnená hubovým ragú a bryndzou
Karol Sklenár
šéfkuchár reštaurácie Čárda v Lučenci, 6. augusta 2010
šéfkuchár reštaurácie Čárda v Lučenci, 6. augusta 2010

Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
Postup
-
1
Z mlieka, vajec, hladkej múky a štipky soli pripravíme cesto na palacinky.
- 2
Na masle orestujeme červenú cibuľu a mierne podusíme s hubami. Dochutíme soľou a korením, mierne podlejeme vínom a necháme redukovať .
- 3
Zmes necháme vychladnúť a následne zľahka zmiešame s bryndzou a troškou parmezánu. Pridáme nasekanú pažítku. Touto zmesou natrieme palacinku a zrolujeme ju.
- 4
NÁŠ TIP: Palacinku môžeme zapiecť, ale najlepšie je podávať ju na studeno. Slané palacinky sú vhodným rýchlym pohostením aj pre nečakanú návštevu.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
nedeli urobím.