Baklažánová rolka v zeleninovej trikolóre

Patrik Lednár
šéfkuchár hotela Albrecht v Bratislave, 18. augusta 2011 10:59
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »
Baklažánová rolka v zeleninovej trikolóreFoto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
40 min
príprava
10 min
tepelná úprava

Suroviny

Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Baklažán nakrájame na tenké plátky, ktoré osolíme a necháme odstáť. Poutierame ich servítkou a opečieme z oboch strán.

  2. 2

    Ricottu zmiešame s olivovým olejom, korením, soľou, nakrájanou pažítkou a olivami. Naplníme baklažánové plátky a zrolujeme.

  3. 3

    Zeleninu nakrájame, osolíme, zjemníme olejom a pridáme feferónku a petržlenovú vňať. Na trikolóru poukladáme rolky.

  4. 4

    Náš tip: Zeleninovú trikolóru môžete spestriť aj sušenými paradajkami v oleji. Nakrájajte ich do zmesi. Toto jednoduché jedlo sa výborne hodí na ľahký obed alebo večeru.

Recept je zaradený do tagov:




TOPlist