Foto: palokuchki
Velmi rychlo pripraveny obed.
6
porcií
porcií
5 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Pripravime si marinadu; Cerstvu petrzlenovu vnatku a oregano si nasekame na drobno. Premiesame s vinom, ciernym korenim a citronovou stavou. Lososa si nakrajame na platky hrube 1cm, posolime a ulozime do marinady. Marinujeme aspon 30 minut, no dobre je rybu nechat v marinade aj cely den.
-
2
V panvici rozpalime trochu oleja. Marinovane kusky lososa opekame z kazdej strany asi 3 minuty.
-
3
Po vyprazeni lososa, olej z panvice vylejeme. Do panvice dame zbytok marinady, ktoru nechame prevriet a jej obsah zredukujeme na polovicku.
-
4
Potom pridame kyslu smotanu a omacku dochutime solou a ciernym korenim.
pochutka na kazdy sposob a ta tvoja marinada nema chybu.
Urcite vyskusam;-)