
Gnocchi s mäsovo-zeleninovou omáčkou
Tento recept som zas jedla prvý krát už dávno. nepamätám si , len som...

Cubana
Vynikajúce rizoto s červenou fazuľou, paprikou, baby kukuričkami a paradajkami :)

Pyré z mungo fazuliek
Mungo fazuľky prepláchneme v studenej vode, uvaríme v slanej vode cca 40 min. Na oleji si...

Zemiakový závin s hubami a zeleninou
Rád hubárim a potom svoj "úlovok" aj používam na prípravu jedál. Neviem, odkiaľ pochádza tento recept,...

Francúzska roštenka
Vykostenú roštenku očistíme, nakrájame na plátky, naklepeme z oboch strán na tenko a posolíme...

Farebná fúzia
Rýchlo a dobre sa najesť. Táto podmienka bola dnes z mojej strany splnená. Viac na...

Hovädzie mäso na sušených slivkách
tento recept mám od svojho spolupracovníka a je to fajn recept už som ho jedol

Králičie chrbáty marinované čiernym pivom
Na dostatok čerstvej „králičiny“ sa, na šťastie, od istého času sťažovať nemôžeme. Ako...

Domáce bravčové rebierka na leče
Na dnes som urobila rýchly obed. domáce rebierka na leče... výborné šťavnaté.

Teplý šalát s hovädzím mäsom podľa Andrey Zimányiovej
Tento skvelý recept určite ocenia hlavne tí, ktorí chcú byť fit.

Zeleninová tofu panvička
Improvizácia na obed :) Množstvá sú prevažne orientačné, každý nech si zvolí pomery, aké chce....

Hovädzina s feniklom a cestovinou fusilli
Večer si dáme mäso do "pácu", ktorý sa bude skladať z horčice, soli, korenia...

Paradajková omáčka so slivkovým lekvárom
Paradajkové alebo tomatové omáčky sú v nespočetnom množstve. Ja pridám svoju obľúbenú, ktorú varievam dlhé...

Červená šošovica s morčacími pečienkami
Náš dnešný obed. Možno sa Vám to bude zdať zvláštna kombinácia, ale chcela som vyskúšať...

Dusené huby s paradajkami
Čerstvé huby očistíme, nakrájame na hrubšie plátky a opražíme v rozpálenom oleji.

Srnčie ragú s lesným ovocím a feniklovým pyré
Na bravčovej masti orestujeme postrúhanú koreňovú zeleninu, šalotku a divé korenie dohneda. Pridáme umyté, očistené...

Kuracie mäso s brokolicou a cestovinami
Uvariť všetko v jednej nádobe je veľmi lákavé. Jedlo je obyčajne pripravené veľmi rýchlo a pri...

Králik na korení
Králika rozdelíme na 8 porcií, zalejeme ich červeným vínom, octom a korením a necháme ich...

Guláš z kapra
Cibuľu posekáme, papriky rozpolíme, zbavíme semien a nakrájame na rezance. Zeler nakrájame na kocky,...

Bourguignon
Keby som mal kilo hovädzej lopatky a deň voľna, tak si urobím BOURGIGŇON!A ako?Jednoducho-

Segedínsky guláš Tina
Moje časom nabrané skúsenosti, počas môjho varenia pre moju rodinku.

Závitky z panenky s hlivou a olivami
Bravčovú panenku rozkrojíme, naklepeme a osolíme. Nadrobno pokrájanú cibuľku urestujeme na oleji, pridáme hlivu ustricovú,...

Cestoviny s pestom a sójovým mäsom
Práve som varil, máme radi cestoviny a sójové mäso, tak som to skombinoval. A...

Teľacie medailóniky s tekvicovým koláčom
Najslávnostnejší deň v živote chce tú najslávnostnejšiu hostinu. Plnú chutí, vôní, farieb, kontrastov; harmonickú gastronómiu z čerstvých, vynikajúcich surovín...

Baranie kolienko cesnakom a rozmarínom
Kolienko najprv marinujeme, pričom marinádu vytvoríme z rozdrveného cesnaku, soli, oleja a rozmarínu...

Baklažánová nátierka s pečenou paprikou
Lahodná chuťovka vhodná k varenému vínku, či v ľahšej obmene k horúcemu lipovému čajíku. Na...