to to jedlo pripravujem ked nemam vela casu na varenie je rychlo hotove a nam velmi chuti:)
4-5
porcie
porcie
1O minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
| 3ks | 
                                                             | 
                                                    
| 1ks nakrajana na male kusky | 
                                                             | 
                                                    
| podla chuti, tenké plátky | 
                                                             | 
                                                    
| 1ks | 
                                                             | 
                                                    
| 1lyzica | 
                                                             | 
                                                    
| 
                                                             | 
                                                    |
| a vegety na dochutenie | 
                                                             | 
                                                    
| 
                                                             | 
                                                    |
| 1lyzicka | 
                                                             | 
                                                    
| 
                                                             | 
                                                    |
| 
                                                             | 
                                                    
Postup
- 
                                                    1
                                                    
papriku ,slaninku aj kuracie prsia nakrajame na sliziky.do woku si dame olivovy olej nechame rozohriat. prve tam dame slaninku a papriku chvilu posmazime a pridame maso. pridame sol korenie a worcester vsetko podla chuti .vsetko spolu opekame asi tak 5-7min.
- 2
 ked uz je masko dobre osmazene prilejeme smotanu ,horcicu,kecup nechame prevriet tak 2 -3min. kto ma rad pikantne tak si este moze pridat trocha chili .podavame z ryzou alebo cestvinou.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
 - 2
 





 


Diskusia k receptu