Šošovica s rajčinami

krasomila - fotkakrasomila, 26. marca 2014
Šošovica s rajčinami
Foto: krasomila
4
porcie
10 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny





Postup

  1. 1

    Upozorňujem, že všetky suroviny pridávam len od oka. Uvaríme si najprv šošovicu do polomäka. Na panvici orestujeme väčšiu cibulu, pridáme zavárané paradajky (ja som použila tie domáce), ktoré sme zbavili šupy, na prúžky nakrájanú zelenú papriku, 1-2 lyžice kečupu (keď dám do jedla kečup, mám istotu, že ho zje aj moja staršia dcéra :) Do zmesy pridáme šošovicu a dochutíme vegetou natur, alebo kto má ako rád.

  2. 2

    Podlievame štavou z paradajok a chvíľu podusíme. ja som jedlo podávala na placke z ovsených vločiek. Recept na ňu som našla tu na vareche.

Diskusia k receptu

ebaka
Šošovicu milujem....recept pre mňa ako stvorený
heliana
Aj mne sa páči, jednoduché a určite aj chutné. Vyskúšame. Ďakujem.
elixir
Pekná inšpirácia... čosi ako lečo vylepšené o šošovicu :)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia