Foto: krasomila
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Upozorňujem, že všetky suroviny pridávam len od oka. Uvaríme si najprv šošovicu do polomäka. Na panvici orestujeme väčšiu cibulu, pridáme zavárané paradajky (ja som použila tie domáce), ktoré sme zbavili šupy, na prúžky nakrájanú zelenú papriku, 1-2 lyžice kečupu (keď dám do jedla kečup, mám istotu, že ho zje aj moja staršia dcéra :) Do zmesy pridáme šošovicu a dochutíme vegetou natur, alebo kto má ako rád.
- 2
Podlievame štavou z paradajok a chvíľu podusíme. ja som jedlo podávala na placke z ovsených vločiek. Recept na ňu som našla tu na vareche.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu