Jaipur karí
Foto: podravka
Ak chystáte večer v ázijskom štýle, potom pokrm ochutený Podravkou Ázia zaručene nesmie chýbať. Vyskúšajte netradičné jaipur karí, do ktorého sa zaručene zamilujete!
porcie
príprava
Postup
-
1
Jablká zbavíme jadrovníkov, ošúpeme a pečieme spolu s maslom na 170 °C asi 20 minút. Medzitým si nakrájame cibuľu, mrkvu a petržlen. Najskôr orestujeme cibuľu do zlata, pridáme mrkvu, petržlen a všetko osmažíme.
- 2
Podlejeme vodou a dusíme domäkka. Pridáme pečené jablká a všetko rozmixujeme. Zmes ochutíme ochucovadlom Ázia a krátko povaríme.
- 3
Kuracie prsia nakrájame na rezance a osmažíme do mäkka. Na záver ochutíme ochucovadlom Ázia a krátko pečieme. Po dokončení ho pridáme do omáčky, v ktorej mäso chvíľu podusíme.
- 4
Podávame s ryžou basmati.
Tiež kuracie karí:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu