Kuracie karí
Kuracie karí

Jaipur karí

podravka - fotkapodravka, 8. augusta 2017. Komerčný recept.
Jaipur karí
Foto: podravka

Ak chystáte večer v ázijskom štýle, potom pokrm ochutený Podravkou Ázia zaručene nesmie chýbať. Vyskúšajte netradičné jaipur karí, do ktorého sa zaručene zamilujete!

4
porcie
40 minút
príprava

Suroviny

800 g
50 g
1 PL
150 g
3 ks
100 ml
150 g
80 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Jablká zbavíme jadrovníkov, ošúpeme a pečieme spolu s maslom na 170 °C asi 20 minút. Medzitým si nakrájame cibuľu, mrkvu a petržlen. Najskôr orestujeme cibuľu do zlata, pridáme mrkvu, petržlen a všetko osmažíme.

  2. 2

    Podlejeme vodou a dusíme domäkka. Pridáme pečené jablká a všetko rozmixujeme. Zmes ochutíme Podravka ochucovadlom Ázia a krátko povaríme.

  3. 3

    Kuracie prsia nakrájame na rezance a osmažíme do mäkka. Na záver ochutíme Podravka ochucovadlom Ázia a krátko pečieme. Po dokončení ho pridáme do omáčky, v ktorej mäso chvíľu podusíme.

  4. 4

    Podávame s ryžou basmati.

Diskusia k receptu


Zatiaľ 0 komentáre