Aby som povedala pravdu,neviem,kde som prišla k tomuto receptu,ale je často odskúšaný a vemi nám chutilo
2-3
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
40 minút
na 100 °C
na 100 °C
Postup
-
1
Do väčšieho kastrola dáme na mastˇosmažitˇ do sklovata cibulˇu a papriku. Pridáme bôčik, ktorý si pokrájame na väčšie kocky,premiešame s koreninami a pridáme do hrnca aj čilinou.Dusíme,kým nie je mäso mäkké.nezabudni ho podlievatˇvodou,alebo vývarom,aby vznikla hustá hnedá omáčka.
- 2
Medzi tým si vo vode uvar kyslú kapustu. Do takmer hotového pridaj cesnak.Z kapusty zlej vodu a primiešaj ju k mäsu.
- 3
Odkroj si ovál dobrého čerstvého chlebíka ,nalož na tanier túto dobrotku,papkaj, a zapíjaj pivečkom a budeš počutˇ anielské zvony.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu