Papriková nátierka pikant
Foto: rein
Pikantná papriková nátierka.
Zdroj: Upravený podľa seba
30 minút
príprava
príprava
130 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Očistené suroviny pomlieť na mäsovom mlynčeku a dusiť cca 2 hodiny na slabo, len aby sa voda odparovala.
- 2
Pridať soľ, cukor, Citrodeko a čili. Ešte podusiť spolu tak 10 minút.
- 3
Zmes rozmixujeme, horúcu dáme do zaváracích pohárov, uzavrieme, prevrátime a hotovo.
Tiež papriková nátierka:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Kyselina citronová
Záverečné rozmixovanie zmesi sme doplnili do Vášho receptu. Prajeme pekný deň.