Kuracie prsia plnené štyrmi druhmi syra
Prečo by kuracie prsia nemohli byť plnené štyrmi druhmi syra a vysmážané? Dobrota. Druhy syrov sú...
Talianska paradajková polievka
Recept mám pôvodne z knihy Vysoká škola varenia, no mierne som ho upravila kvôli svojej bezmliečnej...
Zemiakové žemle
Tento recept som nasla na internete. Zemlicky su vo vnutri jemne a zvonka maju chutnu korku....
Hernekeitto - národné jedlo Fínska
Táto polievka sa môže jesť iba vo štvrtok, aby kresťania lepšie zniesli piatkový pôst. Fínsky...
Jabĺčkové pité podľa mňa
Ako som sa zbavila starých jabĺk v pivnici a urobila miesto pre nové :-)
BRAVČOVÁ PANENKA na omáčke gorgonzola so špenátovými guľami
@jerica , keď už seriál , tak nech to má grády, aj tak še dá...
Môj koláčik z kyslého mlieka
Tento koláčik tu bol určite už veľa krát, ale ja som ho pridala kvôli čokoládke na vrchu,...
Škvarkové medvedie tlapky
Starý recept ktorý robievala ešte moja babka. V tých formičkách sa piekli koláčiky a potom sme...
Višňové košíčky
Recept je od mojej svokry ktorú som žiaľ nepoznala. Bola výborná kuchárka. To dokumentujú jej...
Bravčový bôčik s červenou kapustou a knedľou
Tento bôčik robím rada, lebo ho máme radi.
Rezy s čokoládovou plnkou a grilažou
Recept je pomerne jednoduchy a neodlisuje sa velmi od inych dobrych piskotovych receptov a preto aj postup...
Guláš z králika
Z očistenej, umytej prednej časti králika s čiastočne odseknutými kosťami sa nasekajú kúsky (asi 4-5 kúskov na...
Ryžové rezance s krevetami podľa Evy Černej
Energická Eva Černá s nadšením pripravuje recept z ingrediencií, pred ktorými máme často rešpekt. S...
Ovarová polievka s krúpami
Išiel som robiť bravčové koleno na kapuste a potreboval som ovar. Ako tradičné som ho urobil...
Výborné medovníky podľa pani medovnikárky
Bez vône a chuti medovníkov nemôžu byť Vianoce. Upečte si ich podľa osvedčeného receptu medovnikárky...
Torta s kokosovou plnkou
tato tortička je podla sovky62-jej receptiku, no ja som ju pripravila pre synátora, ktorý hrával fotbal......
Adžika - doma vyrobená koreniaca zmes
Adžika je koreniaca zmes zložená z rôznych byliniek a korenia. Používa sa na korenenia mäsa, ...
Babičkina bábovka
Je od babicky a je velmi dobry, nie je suchy a vyborne sa hodi na ranajky....
Lokše plnené baraninou
Zemiaky uvaríme v šupke a ošúpeme ich. Vychladnuté pretlačíme (alebo pomelieme mlynčekom na mäso), osolíme a...
Futbalová lopta - Bezlepková
Tento recept som našla na nete neviem presne kto ho zverejnil ale bolo tam napísané :iris 12345...
Moja ryža - tiež rýchlovka
K MÝM OBLÍBENÝM PATŘÍ PROTO, ŽE JE RYCHLÁ A VŽÁDNÉM PŘÍPADĚ SE NEPŘIPÁLÝ!!! A VAŘÍM JÍ TAK...
Jemný tvarohový zákusok
Tento ľahký tvarohový zákusok robievam, keď sa náhle ohlási návšteva, je to polovičná dávka, ...
Granatiersky pochod z parného hrnca
Dlho som zvažovala, či sem ten receptík dám, keďže nedávno bol pridaný granadír, ale...
Farfalle s cukinou, slaninou a mascarpone
Do panvice dáme pokrájanú slaninu a na slabom ohni pražíme 3 minúty alebo kým sa nevyškvarí tuk....