Foto: hviezdickaz
Inšpirovala som sa týmto receptom od tatranky - http://varecha.pravda.sk/recepty/baranie-rohy-s-hrozienkami-fotorecept/19945-recept.html . Trošku som si ho upravila podľa seba. :)
na 85 °C
Postup
-
1
Baranie rohy umyjeme. Hrozienka namočíme do vody a po chvíli ju zlejeme. Cesnak si nakrájame na plátky. Do pohárov dáme na dno 3 plátky cesnaku a malú lyžičku hrozienok. Poháre naplníme rohmi, navrch znovu dáme cesnak a hrozienka.
- 2
Uvaríme si nálev. Horúcim nálevom zalejeme baranie rohy. ( V pôvodnom recepte boli aj čili papričky,no my sme mali štipľavé baranie rohy,takže tie som nedávala; a tiež olej - pol kávovej lyžičky - na ten som pre zmenu zabudla,ale hádam to nebude až taká veľká chyba. ) Poháre zavíčkujeme a sterilizujeme pri teplote 85 st./30 min.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
ú.Môžem len doporučiť.