Foto: kajusiqq
Najčastejšie sa používa na pastu:)).....nezabudnite posypať syrom:)......a vychutnávať:))
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
1.Umyjeme huby,očistíme cesnak. 2.Nakrajame huby,prelisujeme cesnak,Očistíme chorizo a narežeme na hrubšie alebo tenšie kružka.
-
2
Na rozohriatu panvicu nalejeme trocha olivového oleja. Pridáme chorizo opražíme. Pridáme prelisovaný cesnak.
-
3
Pridáme nakrájane huby.
-
4
Pridáme paradajkový pretlak a stock. Necháme variť asi 20-25min.
-
5
Pridáme smotanu a necháme variť možno 10-15 min.:))) Ochutime korenim podľa chuti. Ozdobime voňavou bazalkou. Posypeme syrom. Vychutnávame:))))
-
6
Pridávam aj další rýchly receptík len s menším obsahom surovín ...proste iba to čo som našla doma:).... takže:) potrebujeme:chorizo cesnak-3 paradajkový pretlak 500ml olivový olej stock...1 kus bazalka čierne korenie .... takže začiatok je taký istý chorizo opražíme pridáme cesnak:) potom pridáme paradajkový pretlak stock bylinky a korenie a dusíme....:)....ja som dusila cca 20 min. ale vy duste tak ako hustú chcete mať omáčku:)...dobrú chuť:)
Inak niečo podobné som robievala a časom zabudla, ale bolo to výborné. Musím to znova začať robiť, je to mňam.