Foto: kristtin
Rýhla večera plná zeleniny a sladkokyslej štipľavej chuti . Takéto jedlo môžete uvariť aj na obed, na večeru s však vynikajúco hodí, pretože chilli Zobraziť celý popisRýhla večera plná zeleniny a sladkokyslej štipľavej chuti . Takéto jedlo môžete uvariť aj na obed, na večeru s však vynikajúco hodí, pretože chilli spaľuje tuky. Ak máte radi exotické chute a jemne pikantné jedlo, nakuknite ..
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Začneme zeleninou. Na teflónovú pancivu nalejeme 1 čl olivového oleja. Nakrájame cibuľu, cuketu, papriku, posolíme a restujeme do makka. Ak zelenina chytila zlatistý odtieň pridávame hríby,fazuľu a kukuricu. Počkáme chvíľu kým sa chute spoja. Dochutíme ešte soľou, čierným korením. Na záver pridáme sójovú omáčku a sladkú čilli. Pridajte si podľa chuti a stupňa pálivosti akú znesiete. Ja som dala 2 PL. Premiešame a zelenina je hotová.
- 2
Kuracie mäso nakrájame na kocky, posolíme a opečieme do chrumkava na panvici. Keď je mäso chrumkavé, zmiešame ho so zeleninou a podávame. Mexico kura môžete jesť s chlebikom, plackami, alebo tortilami. Alebo iba samotné :) Dobrú chuť.
- 3
Tip : Chilli omacku pridavajte buď iba do kuraťa, alebo iba do zeleniny. Vzdy dochutte iba jednu vec, v nasom pripade zeleninu. Ak by sme dochutili aj kura, chute by mohli byt uz priliz silne a vyrazne.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu