Panenka na paprike
Peter Szlovák
kuchár hotela Kormorán v Šamoríne–Čilistov, 18. marca 2012
kuchár hotela Kormorán v Šamoríne–Čilistov, 18. marca 2012
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
Postup
-
1
Cibuľu pokrájame nadrobno a orestujeme na panvici. Pridáme panenku, nakrájanú na kolieska a na cibuľke z každej strany opečieme.
- 2
Pridáme nakrájané papriky, paradajky a kápiu. Podávame so zemiakovou kašou či dusenou ryžou. Dozdobíme podľa vlastných predstáv.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Čo chceš, tu netreba písať litánie... Aké suroviny sú tu vynechané? A prečo by si začiatočník nemohol pripraviť jedlo podľa tohto receptu? Toto jedlo sa dá pripraviť aj na internáte na jednoplatničkovom elektrickom variči a jednej rajnici, tak je jednoduché.