Hovädzí guláš
Hovädzí guláš

Hovädzí guláš s tmavým pivom (Guinness Stew)

saymona - fotkasaymona, 20. septembra 2020
Hovädzí guláš s tmavým pivom (Guinness Stew)
Foto: Saymona

Jednoduchý a výborný guláš. Vyskúšajte :)

10 minút
príprava
120 minút
tepelná úprava

Suroviny

500 g
2-3 ks
2-3 stonky
1-2 ks
2-3 PL
1 ks
3 strúčiky
1 plechovka (Guinness)

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Na kocky pokrájané mäso opečiem na oleji alebo masti pekne sprudka, aby sa mäso krásne zatiahlo a zhnedlo. A pekne postupne, nie všetko naraz, to je dôležité.

  2. 2

    Keď sú všetky kúsky pekne opečené, vyberiem ich a do hrnca pridám nakrájanú cibuľu, mrkvu, zeler a cesnak. Opečiem.

  3. 3

    Pridám pretlak a trocha ho orestujem. Zalejem pivom Guinness a pridám opečené mäso. Pridám soľ, korenie, bobkový list, tymian hovädzí vývar.

  4. 4

    Všetko spolu varím na miernom ohni za občasného premiešania do zmäknutia mäsa ( tak 1,5 - 2 hodiny). Dochutím.

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
Děkuji za rozšíření obzorů, pěkný receptík a krásné foto! Mně by moc chutnalo.
Musí to byť veľmi chutné, viem si tu dobrú chuť predstaviť. Dal by som si.