prazdny

Tvarohový koláč

Koláče

Zľtky vymiešame s cukrom a vodou do peny, pridáme múku s práškom do pečiva a vyšľahaný senh...

prazdny

Rybací paprikáš

Hlavné jedlá

Nedávno sme kúpili aljašsku tresku v akcii - a rozmýšlali sme, ako ju pripraviť. Našla...

prazdny

Hlivový nákyp v srnčom chrbáte /fotorecept/

Bezmäsité jedlá

Už tu máme rôzne recepty na použitie tejto výnimočnej a chuťovo príjemnej hlivy. Upiekla som ju dnes...

prazdny

Pangasius so syrom

Hlavné jedlá

Na oleji alebo masle opražíme cibuľu. Pridáme zmrazené ryby. Môžeme podliať vodou, osolíme a...

prazdny

Bezlepkové kokosovo-kávové rezy

Dezerty

Na slávnostný stôl patrí slávnostný zákusok. Napríklad výborné kokosovo kávové rezy, ktoré si viete pripraviť...

prazdny

Morčacie párky so syrom

Večera

Komerčný recept Morčacie párky so syrom Na piatkovú pohodu :)

prazdny

Cookies for my Love

Dezerty

Ľahké, rýchle a hlavne sladučké keksíky. Včera, keď sme išli piknikovať, upiekla som...

prazdny

Zákusok s kokosovou plnkou a karamelovou šľahačkou

Dezerty

Môže byť nedeľa bez koláčika?nemôže.

prazdny

Bazový sirup

Nápoje

1. deň: 2 l vody + kyselinu citrónovú dať uvariť a nechať vychladnúť. Potom do...

prazdny

Ryžové cestoviny s baklažánom a paradajkovým pretlakom

Cestoviny

Baklažán posypeme soľou a necháme odležať aspoň hodinu. Ja to tak nerobím a vždy mi chutí :D...

prazdny

Nízkokalorický jogurtovo-citrónový koláč

Torty

Veľmi chutný a ľahký nízkokalorický koláčik, pre niekoho možno chlebík.

prazdny

Muffinky rýchle a diétne

Dezerty

Banány rozmačkáme vidličkou (čím zrelšie, tým lepšie) a pridáme vajcia, poriadne rozmiešame a homogénnu hmotu....

prazdny

Žihľavová polievka - Супа от коприва

Bezmäsité jedlá

Polievka zo žihľavy je v bulharskej kuchyni top-jarná polievka. Vôňou pripomína vôňu jari. Okrem toho,...

prazdny

Raw kakaový chia puding s mangom

Dezerty

Chia regulujú cukor v tele, vďaka tomu máme viac energie. Sú najbohatším rastlinným zdrojom omega-3 mastných...

prazdny

Brokolica s cestovinou

Cestoviny

Tento recept pochádza z Talianska , príprava je jednoduchá a mne veľmi chutí , dúfam že bude...

prazdny

Zapečené gnocchi (šúľance) s domácim pribinákom

Hlavné jedlá

U nás doma moc sladké obedy a večere nemusíme, ale keďže je toho valentína, tak...

prazdny

Jablkovo-hruškový šalát so syrom

Bezmäsité jedlá

Ľahký ovocný šalát plný vitamínov - jablká, hruška a tvrdý syr zaliate citrusovým medom a posypané...

prazdny

Nátierka z pohánkového tvarohu so špenátom a vajíčkami

Bezmäsité jedlá

Ponúkam vám chutnú a zdravú nátierku, pripravenú z rastlinného pohánkového tvarohu, ktorá je vhodná pri...

prazdny

Špeciálne mňamkové lievance

Dezerty

Moja variácia klasických lievancov, sú veľmi chutné a vláčnejšie než bežné lievance...

prazdny

Rizoto so špaldovej tarhone

Cestoviny

Špalda obsahuje viac bielkovín a lepku ako bežná pšenica a má príjemnú orieškovú chuť. Výrobky...

prazdny

Tuniakový tatarák

Predjedlá

Je potrebné mať čerstvého tuniaka. Nakrájame ho na malé kocky. Zázvor nastrúhame a vymačkáme z...

prazdny

Pečená kapusta so slaninkou

Bravčové mäso

Hlávkovú kapustu rozoberieme na listy, vložíme ju do vriacej osolenej vody, aby trochu zmäkla, nevaríme ju, ...

prazdny

Kokosovo - jabĺčkový koláč

Koláče

Chutá a nenáročná pochúťka.

prazdny

Avokádovo-banánovy dezert

Dezerty

Super chutný dezert ktorým sa zavďačíte deťom, manželovi aj každej návšteve ;-)

prazdny

Lístkové koláčiky s marhuľovou alebo višňovou ovocnou náplňou

Koláče

Komerčný recept<br /> Jednoduché fantastické koláčiky z lístkového cesta, ktoré môžete plniť marhuľovou alebo višňovou náplňou s...

prazdny

Jablkový koláč

Koláče

Mouku prosejeme na vál, přidáme cukr, změklé máslo, vejce, vanilkový cukr a zpracujeme...

prazdny

Vianočné ríbezľové rezy

Koláče

Múku premiešame s orechmi, kokosom a práškom do pečiva. Tuk na pečenie roztopíme a necháme...

prazdny

Papriková nátierka

Prílohy

Tejto pomazánky robievam každý rok dve dávky. Vždy sa minie. Dokonca aj na chlebe s...

prazdny

Plnené paradajky

Bezmäsité jedlá

Jedli ste už plnené paradajky? Vyskúšajte!