Foto: pusta
Toto slávnostné predjedlo pochádza z receptov slávného českého šéfkuchára Viléma Vrabca.
2
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
Suroviny
2 paštičky z lístkového cesta |
|
1 ks, uvarené natvrdo |
|
20 g |
|
20 g, roztierateľný |
|
1 cl |
|
1 cl |
|
1 cl |
|
2 PL |
|
2 plátky |
|
2 ks |
|
2 prúžky v oleji červená |
|
2 PL ušľahaná |
|
Postup
-
1
Vajce prekrojíme priečne na polovicu. Upečieme paštičky z lístkového cesta. V miske rozotrieme maslo, syr, koňak, kečup a kaviár.
- 2
Paštičky naplníme so syrovým krémom s kaviárom, na to položíme polovičky vajec, ktoré prelejeme majonézovou omáčkou, ktorú sme zmiešali so šľahačkou a ozdobíme kapiou.
- 3
Z oboch strán priložíme kornútiky zo šunky a vejáriky z kyslých uhoriek. Podávame ku slávnostnej príležitosti s malýým banketovým pečivom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Nie nahodou toprecepty? Je to tam presne to isté.