Fašírka fotorecept

janka5 - fotkajanka5, 14. februára 2013
Fašírka (fotorecept)
Foto: janka5
80 minút
príprava
65 minút
na 200 °C

Suroviny

1 kg (bravčové+hovädzie)
1




Postup

  1. 1

    Mlete mäso osolime okorenime pridame vegetu trosku cervenej papriky zmiesame dame na alobal.

  2. 2

    Na mäso dame kyslu smotanu......

    Fašírka (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Pridame kapiu....

    Fašírka (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    potom pridame na kolieska pokrajanu klobasku...

    Fašírka (fotorecept) - obrázok 4
  5. 5

    pridame sampiony....

    Fašírka (fotorecept) - obrázok 5
  6. 6

    potom slaninku pokrajanu na male kusky...

    Fašírka (fotorecept) - obrázok 6
  7. 7

    pridame sol,cierne korenie,vegetu,grilovacie korenie....

    Fašírka (fotorecept) - obrázok 7
  8. 8

    nakoniec postruhame syr.....

    Fašírka (fotorecept) - obrázok 8
  9. 9

    urobime faširku...

    Fašírka (fotorecept) - obrázok 9
  10. 10

    dame do alobalu....

    Fašírka (fotorecept) - obrázok 10
  11. 11

    dame do rury a pecieme na 200 stupnov.....45 minut...potom dame dole alobal a este pecieme 20 minut.... pri teplote 180 stupnov...

    Fašírka (fotorecept) - obrázok 11
  12. 12

    priloha zemiaky...ja som faširku krajala este teplu...

    Fašírka (fotorecept) - obrázok 12
  13. 13

    faširka je dobra aj za studena...

    Fašírka (fotorecept) - obrázok 13

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia