80 minút
príprava
príprava
65 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
-
1
Mlete mäso osolime okorenime pridame vegetu trosku cervenej papriky zmiesame dame na alobal.
-
2
Na mäso dame kyslu smotanu......
-
3
Pridame kapiu....
-
4
potom pridame na kolieska pokrajanu klobasku...
-
5
pridame sampiony....
-
6
potom slaninku pokrajanu na male kusky...
-
7
pridame sol,cierne korenie,vegetu,grilovacie korenie....
-
8
nakoniec postruhame syr.....
-
9
urobime faširku...
-
10
dame do alobalu....
-
11
dame do rury a pecieme na 200 stupnov.....45 minut...potom dame dole alobal a este pecieme 20 minut.... pri teplote 180 stupnov...
-
12
priloha zemiaky...ja som faširku krajala este teplu...
-
13
faširka je dobra aj za studena...
Diskusia k receptu