Foto: janka5
80 minút
príprava
príprava
65 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
-
1
Mlete mäso osolime okorenime pridame vegetu trosku cervenej papriky zmiesame dame na alobal.
- 2
Na mäso dame kyslu smotanu......
- 3
Pridame kapiu....
- 4
potom pridame na kolieska pokrajanu klobasku...
- 5
pridame sampiony....
- 6
potom slaninku pokrajanu na male kusky...
- 7
pridame sol,cierne korenie,vegetu,grilovacie korenie....
- 8
nakoniec postruhame syr.....
- 9
urobime faširku...
- 10
dame do alobalu....
- 11
dame do rury a pecieme na 200 stupnov.....45 minut...potom dame dole alobal a este pecieme 20 minut.... pri teplote 180 stupnov...
- 12
priloha zemiaky...ja som faširku krajala este teplu...
- 13
faširka je dobra aj za studena...
- 2
Diskusia k receptu