Foto: iva63
chutné raňajkové pečivko-:)
porcií
na 225 °C
Postup
-
1
všetky suroviny dáme do misky....hákmi vymiesime cesto
-
2
prikryjeme a dáme na teplé miesto vykysnúť
-
3
po vykysnutí cesto vyklopíme na pomúčenú dosku a rozdelíme na 8 dielov
-
4
kazdý bochníček dobre premiesime, vytvarujeme a po dĺžke ho nakrojíme nožíkom..bochníčky uložíme na plech vyložený pečiacim papierom
-
5
prikryjeme utierkou a dáme na teplé miesto dobre vykysnúť... asi po 30minútach bochníčky zväčšia svoj objem, ako vidíme na obrázku č.5
-
6
rozohrejeme rúru na 225stupňov,vložíme tam plech a pečieme 25minút... doba pečenia závisí od typu rúry
-
7
hneď po upečení bochníčky preložíme na mriežku a necháme vychladnúť
-
8
vlaastnoručne doma upečené špaldové bochníčky chutia naozaj veľmi dobre-:)
-
9
dobrú chuť!
@marijanka712 určite budeš spokojnááá...daj vedieť ako vám chutili...
@martamm veľmi rada pečiem zdravé veci...a čo ma nesmierne teší je to, že to začal aj môj manžel chváliť
@helca103 nedalo ti , máš ich krásne:-)
rcpnikajúc.