Maslová ryba so sklenými rezancami
Tomáš Szabados
kuchár boutique hotela Mama´s v Bratislave, 22. februára 2012
kuchár boutique hotela Mama´s v Bratislave, 22. februára 2012
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
240 g |
|
50 g |
|
50 ml (japonské ryžové víno) |
|
50 ml (sladeného japonského vína) |
|
50 g |
|
10 g |
|
10 ml |
|
10 g |
|
200 g |
|
Postup
-
1
Omáčka: Miso pastu, saké, mirin, cukor a sójovú omáčku povaríme 5 minút a necháme vychladnúť.
- 2
Celý pokrm: Rezance uvaríme vo vriacej vode tri minúty a precedíme. Vychladnuté ich dáme na tanier a na ne položíme na hrubšie plátky nakrájanú maslovú rybu, prelejeme miso omáčkou, ozdobíme sezamom a pažítkou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Jedlo vyzera velmi pekne.
ináč to maslo bude vlastne nejaký stužený tuk z ktorého by sa jeden po****
varecha.pravda.sk/recepty/maslova-ryba-v-zltej-cukete/127...