Bravčové na prírodno s duseným špenátom a pečeným banánom
Foto: dorenika
Nekriticky milujem kombináciu slaného a sladkého to preto banán a mäso :)
2
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Rezne si umyjeme a z oboch strán potrieme korením,soľou a cesnakom roztlačenám v troche masla. Krátko opražíme z oboch strán a keď je mäso zatiahnuté tak prikrijeme pokličkou a necháme udusiť pár minút.
- 2
Na panvici kde sme robili mäso dáme ohriať maslo a v nom zľahka opečieme cesnak nakrájaný na plátočky.Pridáme špenát,soľ a čierne korenie a prikrijeme pokličou dáme mimo šporáku na cca 2-3 min aby sa sparila bol mäkký.
- 3
Na troche masla opečieme z oboch strán banány a presunieme do malého pekáčiku kde ich posypeme cukrom a dáme piecť na 220 stupnov na 5 min.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu